Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ! Surpriză mare la Real Madrid. Trei nume uriaşe sunt OUT! Anunţul spaniolilor

ALERTĂ! Surpriză mare la Real Madrid. Trei nume uriaşe sunt OUT! Anunţul spaniolilorgalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid se va despărţi la finalul sezonului de Gareth Bale, Isco Alarcon şi Marcelo Vieira.

Un club ca Real Madrid nu trăieşte niciodată de pe o zi pe alta. Pentru a organiza un lot de o asemenea magnitudine, oficialii blanco au nevoie de luni întregi de planificare şi conversaţii, atât cu jucătorii, cât şi cu reprezentanţii acestora. Şi nu e vorba doar despre cei care pot să se transfere la Real Madrid, ci şi de cei care urmează să plece de la Real Madrid.

Conducerea clubului Real Madrid pare să aibă deja planurile făcute pentru stagiunea viitoare: Gareth Bale, Isco Alarcon şi Marcelo Vieira, trei dintre cei mai valoroşi jucători ai clubului, vor părăsi echipa în vara viitoare.

Potrivit revistei Madridista Real, un singur jucător cu greutate de pe lista disponibilizaţilor va mai primi o şansă. Este vorba despre Luka Modric, fotbalist căruia îi expiră contractul în vara viitoare. Croatul rămâne un jucător important şi pentru Carlo Ancelotti, dar chiar şi în cazul său o decizie va fi luată în următoarea perioadă. Ceilalţi trei, care vor termina de asemenea contractele cu Real Madrid în vară, se află probabil la ultimul sezon pe Estadio Santiago Bernabeu.

Momentan accidentat, Gareth Bale (32 de ani) are şi cel mai mare salariu dintre jucătorii la care Real Madrid va renunţa în vara viitoare. Galezul are 254 de meciuri în tricoul Realului, 106 goluri marcate şi 68 de pase decisive. Isco (29 de ani) mai are şi el contract până în iunie 2022, iar pentru Real Madrid a strâns 340 de meciuri, 51 de goluri şi 56 de pase decisive. Actualul căpitan al echipei, brazilianul Marcelo este o adevărată legendă la Real Madrid. Ajuns la 33 de ani, brazilianul şi-a pierdut locul de titular, are un salariu mare şi contract doar până în iunie 2022. Are 529 de meciuri la Real Madrid, 38 de goluri şi 101 pase decisive. Fundaşul a cucerit de patru ori UEFA Champions League şi este de cinci ori campion al Spaniei cu gruparea blanco.

Mbappe şi Haaland sunt priorităţile verii în materie de veniri la Real Madrid

Potrivit sursei citate, francezul Mbappe şi norvegianul Haaland sunt principalele ţinte ale verii pentru Real Madrid.

Gruparea blanco este interesată şi de un fundaş central, pe care l-ar putea aduce în calitate de jucător liber de contract.

Dacă Mbappe nu-şi prelungeşte contractul cu PSG, starul francez ar urma să ajungă şi el la Real Madrid, tot în calitate de jucător liber. În ceea ce-l priveşte pe Haaland, presa spaniolă a anunţat recent că norvegianul nu ar avea de fapt o clauză de 75 de milioane de euro, astfel că gruparea blanco ar trebui să negocieze cu Borussia Dortmund transferul fotbalistului.

Afla mai multe despre: gareth balemarceloiscoreal madridmbappehaaland 

viewscnt
Articole similare