Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alertă totală la FC Barcelona! Lionel Messi semnează cu Manchester City! Argentinianul i-a băgat pe şefi în şedinţă după umilinţa de la Bilbao

Alertă totală la FC Barcelona! Lionel Messi semnează cu Manchester City! Argentinianul i-a băgat pe şefi în şedinţă după umilinţa de la Bilbao

FC Barcelona

Comentarii

Lionel Messi la Manchester City nu mai este o variantă chiar atât de fantezistă, mai ales după eliminarea catalanilor din Cupa Spaniei.

Odată cu scandalul cu Eric Abidal, plecarea lui Messi de pe Camp Nou a devenit, din nou, un subiect la modă. Presa din Anglia a anunţat că City nu renunţă la transferul decarului argentinian şi clubul va face tot posibilul pentru a îl aduce pe Messi pe Etihad. 

Vara anului 2016 a fost una catastrofală pentru Lionel Messi. Fotbalistul pierdea a doua finală consecutivă de Copa America cu Argentina şi se retrăgea de la echipa naţională. Totodată, a fost acuzat de fraudă şi a fost la un pas să anunţe public că vrea să plece din Spania. În acel moment, Manchester City era pregătită să plătească 150 de milioane de euro pentru transferul lui Messi. 

Potrivit El Mundo Deportivo, Messi era decis şi chiar i-a anunţat pe oficialii de pe Camp Nou că vrea să plece la Manchester City. În urma unei şedinţe maraton, cu preşedintele Bartomeu, tatăl lui Messi şi Luis Suarez, colegul său de la Barcelona l-a convins să rămână şi să nu plece la City. 

Lionel Messi la Manchester City! "Cetăţenii" speră la un transferul starului de la Barcelona

Messi nu doar că i-a anunţat pe cei de la Barca că vrea să joace la City, i-a sunat şi pe cei de la Manchester City să le comunice că vrea să vină în Premier League. Jurnaliştii englezi de la The Athletic susţin că Manchester City aşteaptă un nou telefon de la Lionel Messi, din moment ce apele la Barcelona sunt tulburi şi este posibilă o nouă ruptură între jucător şi club. 

"Cetăţenii" apelează şi la un precedent. Oficialii lui City au vrut să îl aducă pe Pep Guardiola încă din 2012, după ce Roberto Mancini a câştigat titlul în Premier League. Totuşi, mutarea s-a realizat abia în 2016. Ambiţia şi perseverenţa celor de la Manchester City este reală şi "cetăţenii" sunt pregătiţi pentru a răspunde la telefonul de la Lionel Messi. 

La 32 de ani, Messi este în continuare un adevărat monstru pe gazon. În acest sezon, argentinianul a marcat 19 goluri şi a oferit 12 assist-uri în 24 de meciuri pentru gruparea blaugrana. 

Afla mai multe despre: lionel messitransfer messimessi la man city 

viewscnt
Articole similare