Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme mari pentru FCSB, după depistarea celor patru cazuri de coronavirus. Ce riscă echipa lui Gigi Becali în startul noului sezon

Probleme mari pentru FCSB, după depistarea celor patru cazuri de coronavirus. Ce riscă echipa lui Gigi Becali în startul noului sezon

FCSB

Comentarii

FCSB are patru cazuri de coronavirus în lot, iar acum roş-albaştrii depind de decizia luată de DSP Bucureşti.

Niga, Udrea, Pantea şi Simion sunt cei patru jucători din lotul FCSB-ului depistaţi pozitiv la ultimele teste făcute de roş-albaştri. Acum, deţinătoarea Cupei României depinde de răspunsul dat de DSP Bucureşti.

În cazul în care oficialii de la FCSB vor fi informaţi că echipa va fi nevoită să stea în izolare timp de două săptămâni, roş-albaştrii vor pierde la "masa verde" meciul cu Astra Giurgiu, din prima etapă a noului sezon din Liga I, partidă care trebuie să se dispute joi, de la ora 20:30.

Probleme uriaşe pentru FCSB. Becali depinde de răspunsul venit de la DSP

Pe lângă o eventuală înfrângere cu 0-3 în faţa Astrei, FCSB ar risca şi eliminarea din preliminariile Europa League. Meciul cu armenii SC Shirak este programat pe 27 august, pe Arena Naţională, cu o zi înainte de finalul izolării de două săptămâni pentru roş-albaştri.

În aceste condiţii, oficialii de la FCSB încearcă acum să găsească înţelegere din partea autorităţilor şi, fiind vorba de tineri jucători aflaţi pe lista de rezervă a clubului, deţinătoarea Cupei României speră să nu fie nevoită să stea în izolare două săptămâni. De altfel, reprezentanţi ai FRF, LPF şi MTS se vor întâlni, la începutul săptămânii viitoare, pentru stabilirea noului protocol în vederea startului de sezon din Liga I.

Afla mai multe despre: fcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare