Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | Transfer de 10 milioane de euro pentru internaţionalul român! Lovitura carierei: "Clubul a făcut paşi spre el în ultimele ore!"

ALERTĂ | Transfer de 10 milioane de euro pentru internaţionalul român! Lovitura carierei: "Clubul a făcut paşi spre el în ultimele ore!"

Stranieri

Comentarii

Valentin Mihăilă (21 de ani) e într-o formă de zile mari de câteva săptămâni, pe care a arătat-o la Parma şi la echipa naţională, iar prestaţiile sale i-ar putea aduce un transfer uriaş! Mai multe cluburi din Serie A s-au interesat de serviciile sale, iar ultimul intrat pe listă e Lazio, echipa unui alt român, Ştefan Radu. Parma cere 10 milioane de euro pentru a fi de acord cu plecarea lui Valentin Mihăilă.

Lazio îl vrea pe Valentin Mihăilă, Parma cere 10 milioane de euro pentru transferul său!

Adus la Parma de la U Craiova pentru 8,5 milioane de euro, la începutul sezonului, Valentin Mihăilă şi-a arătat calităţile în cele din urmă, în ciuda unui start ratat din cauza unei accidentări. Prestaţiile românului au început să fie din ce în ce mai bune, acesta făcându-şi simţită prezenţa şi pe tabela de marcaj, atât la echipa de club, cât şi la echipa naţională. Forma sa l-a adus în atenţia lui Lazio, o altă echipă din Serie A care se interesează de serviciile sale.

Napoli, AS Roma, AC Milan şi acum Lazio îl vor pe Valentin Mihăilă, după ce atacantul a atras atenţia prin reuşitele sale din teren la Parma, o echipă care se luptă să scape de retrogradare. Potrivit Periodico Daily, şefii lui Lazio au fost impresionaţi de evoluţiile lui Valentin Mihăilă şi îl au în vederi pentru un transfer în vară. Mai mult, se pare că Lazio a demarat deja primele negocieri pentru a vedea în ce condiţii poate obţine transferul.

Potrivit aceleiaşi surse, Parma va solicita 10 milioane de euro pentru a fi de acord să se despartă de Valentin Mihăilă, astfel că va ieşi în profit cu vânzarea românului, dacă Lazio va fi de acord să plătească această sumă. E greu de crezut că Parma va accepta ca Mihăilă să plece pe mai puţini bani, având în vedere că a plătit 8,5 milioane de euro Craiovei pentru serviciile sale.

Ce scrie presa din Italia despre transferul lui Mihăilă la Lazio

La Lazio, Valentin Mihăilă ar urma să fie coleg cu un alt român, Ştefan Radu, care joacă pe Olimpico din 2008. Parma, Mihăilă împarte vestiarul cu Dennis Man, fostul star al FCSB. Periodico Daily a scris despre mutarea lui Mihăilă la Lazio şi a notat faptul că operaţiunea nu va fi deloc una uşoară pentru clubul din "Cetatea Eternă". "Operaţiunea ar putea părea simplă, dar nu este. În ecuaţie există şi Milan şi Napoli, care par hotărâte să facă oferte interesante. Pentru a-l vinde, Parma cere cel puţin 10 milioane de euro. Mihăilă merită deja mult şi asta arată potenţialul jucătorului. În ultimele ore, clubul capitolin a făcut paşi concreţi spre el, dar totul rămâne de văzut", au notat jurnaliştii italieni.

Valentin Mihăilă a marcat de trei ori şi a livrat două pase de gol în 605 de minute jucate la Parma, în 13 meciuri din toate competiţiile acestui sezon.

Afla mai multe despre: valentin mihailatransferlaziolazio transfer mihailamihaila transfer laziovalentin mihaila transfer lazio 

viewscnt
Articole similare