Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ! Transfer de urgenţă făcut de Gigi Becali la FCSB. Jucătorul a ajuns deja în cantonamentul din Berceni

ALERTĂ! Transfer de urgenţă făcut de Gigi Becali la FCSB. Jucătorul a ajuns deja în cantonamentul din Berceni

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a transferat la FCSB un jucător de perspectivă, pe care l-a introdus deja în circuitul echipei mari. Este vorba despre Cristian Tand, un fundaş central de doar 18 ani, unul dintre şase jucători pe care FCSB i-a transferat de la Şcoala Sportivă Ardealul.

Până când va transfera un fundaş central cu experienţă, Gigi Becali l-a adus în lotul echipei mari pe Cristian Tand, un apărător în vârstă de 18 ani. Component al naţionalei sub 18 ani, Tand a fost transferat de la Şcoala Sportivă Ardealul. Este de fapt unul dintre cei şase jucători pe care FCSB i-a cumpărat de la Ardealul, pentru care a plătit în total 100.000 de euro, plus 20% din eventualele transferuri. Toţi cei şase tineri sunt consideraţi mari speranţe ale generaţiei lor.

Jucătorii pe care FCSB i-a transferat de la Şcoala Sportivă Ardealul:

  • Cristian Tand - 18 ani - fundaş central
  • Rareş Trif - 18 ani - mijlocaş
  • Cătălin Vaida - 18 ani - atacant
  • Andrei Istrate - 17 ani - atacant
  • Denis Szep - 18 ani, mijlocaş
  • Lucian Moldovan - 18 ani - mijlocaş

Gigi Becali caută să transfere la FCSB un fundaş central

Liga 1 s-ar putea relua la mijlocul lunii iunie şi FCSB ar putea fi prinsă descoperită. La patru puncte în spatele liderului CFR Cluj, FCSB ar putea suferi grav în apărare, acolo unde singurii fundaşi centrali de meserie sunt Iulian Cristea, Andrei Miron şi Bogdan Planic. Ultimul este însă în conflict cu cei din conducere, astfel că sunt şanse mici să joace.

Gigi Becali a încercat să-l transfere la FCSB în această perioadă pe Andrei Chindriş, însă Valeriu Iftime n-a fost până acum de acord cu oferta făcută de omul de afaceri din Pipera. Gigi Becali a transmis că nu este dispus să plătească mai mult de 400.000 de euro, în timp ce FC Botoşani şi-ar dori în jur de 700.000 de euro. În acest context, pentru a nu rămâne total descoperit în apărare, Gigi Becali l-a chemat la seniori pe tânărul Cristian Tand. Fundaşul central de 18 ani a fost încă din februarie cumpărat de FCSB, însă abia acum a trecut sub comanda lui Bogdan Argeş Vintilă.

Bogdan Planic s-ar putea transfera şi el de la FCSB

Problemele din centrul apărării s-ar putea agrava şi mai mult în perioada următoare. Aflat în conflict cu şefii clubului, după ce a refuzat înjumătăţirea salariului, fundaşul de 28 de ani este curtat de mai multe echipe din străinătate, printre care FC Ural sau Fenerbahce. Gigi Becali s-a arătat dispus să-l lase să plece, contra sumei de 500.000 de euro. Însă dacă Bogdan Planic s-ar transfera de la FCSB, Bogdan Argeş Vintilă ar avea mari bătăi de cap cu centrul apărării.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare