Experiențe împreună.
You are here:

Real Madrid va transfera un fundaş pentru sezonul viitor. Jucătorii care pot ajunge pe Bernabeu, liberi de contract

Real Madrid va transfera un fundaş pentru sezonul viitor. Jucătorii care pot ajunge pe Bernabeu, liberi de contract

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid va transfera un fundaş central din postura de fotbalist liber de contract în vara viitoare.

Jurnalista Judith Jimenez de la publicaţia Don Diario anunţă că Real Madrid va transfera un fundaş central gratis şi în stagiunea viitoare.

Pe modelul David Alaba, formaţia blanco are mai multe opţiuni pe listă, chiar dacă principalele ţinte ale verii sunt Kylian Mbappe (PSG) şi Erling Braut Haaland (Borussia Dortmund).

Potrivit sursei citate, principalul favorit pentru a semna cu Real Madrid din postura de jucător liber este Antonio Rudiger, fotbalist dorit şi de Paris Saint-Germain.

Unul dintre cei mai buni fundaşi din lume în acest moment, Rudiger nu şi-a prelungit acordul scandent în 2022 cu Chelsea. Chiar dacă antrenorul Thomas Tuchel vrea să-l păstreze la Chelsea, niciuna dintre părţi nu a făcut nicio declaraţie cu privire la viitoarea situaţie contractuală a fotbalistului.

Pe lângă Antonio Rudiger, Real Madrid îi urmăreşte şi pe Niklas Sule de la Bayern Munchen, Ginter de la Borussia Monchengladbach şi Christensen de la Chelsea. ”Florentino Perez şi oficialii Realului studiază mai multe variante şi nu exclud niciun scenariu” notează Don Diario

viewscnt
Articole similare