Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | Transfer la FCSB! Gigi Becali a plătit 100.000 de euro. Fotbalistul, aşteptat în cantonament

ALERTĂ | Transfer la FCSB! Gigi Becali a plătit 100.000 de euro. Fotbalistul, aşteptat în cantonament

FCSB

Comentarii

FCSB şi-a luat atacant. Gigi Becali (63 de ani) a bătut palma, în sfârşit, cu cehul Zdenek Ondrasek (32 de ani), iar acesta va juca la echipa roş-albastră.

FCSB şi-a luat atacant. Gigi Becali a plătit 100.000 de euro pentru transferul lui Zdenek Ondrasek

După ce a ratat titlul pentru al şaselea an la rând, FCSB a dat startul unei campanii de achiziţii cu care să concureze şi la anul cu CFR Cluj şi U Craiova. Gigi Becali a luat mai mulţi jucători, iar ultimul nume de pe lista de transferuri reuşite este cel al atacantului ceh, Zdenek Ondrasek. Acesta, scrie as.ro, a bătut în sfârşit palma cu Gigi Becali, după mai multe runde de negocieri.

Gigi Becali va plăti 100.000 de euro celor de la Viktoria Plzen, iar Ondrasek va avea un salariu de 20.000 de euro pe lună la FCSB, conform sursei citate. După ce s-a bătut palma, atacantul e aşteptat la Bucureşti pentru a se alătura noilor săi colegi în cantonamentul de la Berceni.

Zdenek Ondrasek a fost de acord, în cele din urmă, să semneze un contract pe un an de zile, iar dacă va juca 70% din meciuri i se va prelungi înţelegerea cu încă un sezon, aşa cum Telekom Sport a anunţat în exclusiviate. Înaintea lui Zdenek Ondrasek, Gigi Becali l-a vrut pe Bogdan Stancu (33 de ani) la FCSB, dar acesta a preferat să semneze cu Eyupspor, o echipă nou promovată din Turcia.

Ondrasek juca, din septembrie 2020, la Viktoria Plzen, iar în CV mai are echipe precum Budejovice, Caslav, Tromso II, Wisla Cracovia şi FC Dallas. Cehul a marcat de şapte ori şi a livrat un assist în 36 de meciuri jucate în toate competiţiile sezonului trecut alături de Viktioria.

  • 750.000 de euro este cota de piaţă a lui Zdenek Ondrasek în acest moment, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gigi becali transfer zdenek ondrasekbecali transfer ondrasek fcsbfcsb transfer zdenek ondrasekzdenek ondrasek transfer fcsbfcsb zdenek ondrasek 

viewscnt
Articole similare