Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ! Valeriu Iftime blochează mutarea dorită de Becali la FCSB: ”Nu-l las liber. Am spus câţi bani cer”

ALERTĂ! Valeriu Iftime blochează mutarea dorită de Becali la FCSB: ”Nu-l las liber. Am spus câţi bani cer”

Fotbal intern

Comentarii

După ce Gigi Becali anunţa că este interesat de Alin Şeroni, Valeriu Iftime a afrimat că nu îl va lăsa să plece pe gratis, precum dorea latifundiarul.

La conferinţa de presă de la prezentarea lui Alex Creţu, venit liber de contract de la Maribor, Gigi Becali a dezvăluit că a mai ofertat un fundaş.

Alin Şeroni ar fi pe lista latifundiarului, însă Valeriu Iftime a declarat că nu îl va lăsa să plece pe gratis, aşa cum şi-ar fi dorit finanţatorul FCSB-ului.

Valeriu Iftime blochează mutarea dorită de Becali

Patronul lui FC Botoşani a făcut o multitudine de afaceri cu Becali în ultimii ani, însă acesta a ştiut mereu să îşi apere interesul. Văzând că Gigi se interesează de jucătorul său, Iftime a clarificat că Şeroni poate părăsi formaţia moldoveană, dar nu liber de contract.

”Este o orientare foarte, foarte interesantă a celor de la FCSB către Alin. Dar nu-l las liber pe Alin Şeroni. Mi-a zis cineva ce ofertă are, am spus câţi bani cer şi gata. Liber de contract nu pleacă de la mine. Alin, ca orice fotbalist, poate pleca în anumite condiţii.

Sunt condiţii uşoare, iar cine-l vrea trebuie să mă caute. Categoric ar face faţă la FCSB. Ar face faţă la orice echipă din Liga 1. Da, nu ar juca 90 de minute constant, dar poate juca unul, două sau şapte meciuri, aşa cum va avea nevoie FCSB.

FCSB nu are nevoie de un fundaş central permanent, ci de unul mai ieftin, care se poate ridica la nivelul celorlaţi şi poate juca oricând îi cere clubul. Mai ales că nu s-ar supăra, spre deosebire de alţii, care vor să joace meci de meci”, a declarat Valeriu Iftime, pentru gsp.ro.

Alin Şeroni se află la FC Botoşani din ianuarie 2020, când a semnat de la UTA Arad. Fundaşul central a disputat 46 de partide pentru formaţia lui Marius Croitoru. În cariera sa, Şeroni a mai trecut pe la Poli Timişoara, Viitorul Constanţa, CSF Speranţa, în Moldova, şi Dunărea Călăraşi.

VIDEO | Prezentarea lui Alex Creţu

Afla mai multe despre: liga 1alin şeronivaleriu iftimiegigi becalifc botoşanifcsb 

viewscnt
Articole similare