Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alesul Realului, dacă transferurile lui Mbappe şi Haaland nu se concretizează! Florentino Perez poate da o super lovitură

Alesul Realului, dacă transferurile lui Mbappe şi Haaland nu se concretizează! Florentino Perez poate da o super lovitură

Real Madrid

Comentarii

Potrivit presei spaniole, Real Madrid va încerca un alt transfer de răsunet, dacă mutările lui Haaland sau Mbappe nu se concretizează.

Mbappe rămâne o prioritate pentru Real Madrid, dar oficialii blanco vor lua în calcul varianta în care această mutare nu se poate produce în această vară.

Până la Mbappe, Real Madrid se gândeşte la Erling Braut Haaland, dar potrivit celor de la Cadena SER, dacă mutara norvegianului pe Bernabeu nu se va realiza în această vară, gruparea blanco şi-a stabilit o variantă de rezervă.

România U21 - Olanda U21 LIVE TEXT, miercuri, de la ora 22:00, pe telekomsport.ro. Tricolorii lui Adrian Mutu debutează la EURO 2021

Una chiar mai dificil de îndeplinit, ţinând cont de statutul jucătorului. Cadena SER susţine că Harry Kane de la Tottenham devine principala ţintă a madrilenilor, dacă norvegianul Haaland nu va pleca de la Dortmund.

Relaţiile bune cu Tottenham ar putea apropia gruparea blanco de acest transfer, în condiţiile în care şi jucătorul ar fi se pare interesat de schimbarea de aer. Real Madrid reprezintă indiscutabil o tentaţie pentru orice fotbalist, iar cel mai bun marcator din Anglia, şi unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti ai lumii, îşi doreşte să se lupte pentru trofee importante.

Aproape 150 de milioane de euro ar trebui să plătească Real Madrid pentru Kane, dar această sumă ar putea fi diminuată de variantele pe care Los Blancos le vor oferi londonezilor. Printre ele, transferurile definitive ale lui Gareth Bale sau Sergio Reguilon, dar şi împrumuturile unor fotbalişti ca Mariano Diaz şi Martin Odegaard. 

Afla mai multe despre: real madridharry kane 

viewscnt
Articole similare