Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alex Băluţă este primul fotbalist român care a jucat în pandemie de coronavirus. Ce a făcut mijlocaşul

Alex Băluţă este primul fotbalist român care a jucat în pandemie de coronavirus. Ce a făcut mijlocaşul
Comentarii

Alexandru Băluţă (26 de ani) este primul fotbalist român care a jucat de când a început pandemia de coronavirus, iar campionatele au început să fie suspendate. Internaţionalul român a evoluat într-un meci amical.

În Cehia au început pregătirile pentru reînceperea campionatului. Slovan Liberec, echipă la care Băluţă a fost titular, a disputat miercuri un meci amical cu Bohemians, încheiat la egalitate, 1-1. 

Băluţă este împrumutat în acest sezon la Slovan Liberec de la Slavia Praga. În 14 meciuri pentru Slovan, Băluţă a marcat patru goluri şi a oferit şase assist-uri. El mai are contract cu gruparea din capitala Cehiei până în 2022. 

Stanciu, Niţă şi Băluţă revin! Când va reîncepe campionatul în Cehia 

Campionatul Cehiei, întrerupt la mijlocul lunii martie din cauza pandemiei de coronavirus, se va relua la 23 mai, a anunţat, marţi, liga profesionistă (LFA).

Din sezonul regulat al primei ligi mai sunt de disputat şase etape.

 

Pe primul loc se află Slavia Praga, echipa la care evoluează Nicuşor Stanciu, cu 58 de puncte, după 24 de etape, urmată de Viktoria Plzen, cu 50 de puncte, şi de Jablonec, cu 40 de puncte. Sparta Praga, formaţia portarului Florin Niţă, ocupă locul 9, cu 35 de puncte.

Afla mai multe despre: alex balutaslovan liberec 

viewscnt
Articole similare