Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alex Bourceanu, decis în războiul dintre FCSB şi CSA. ”Eu ţin cu echipa lui Becali”. Ce spune fostul căpitan al ”roş-albaştrilor” despre adevărata Steaua

Alex Bourceanu, decis în războiul dintre FCSB şi CSA. ”Eu ţin cu echipa lui Becali”. Ce spune fostul căpitan al ”roş-albaştrilor” despre adevărata Steaua

FCSB

Comentarii

Alex Bourceanu a discutat recent despre scandalul FCSB vs. CSA. Fostul căpitan al trupei lui Becali a mărturisit că este în continuare suporter al echipei la care a evoluat, dar nu a vrut să dea un răspuns definitiv când a fost întrebat care este adevărata Steaua.

”Eu am jucat la echipa lui Gigi Becali, am mai spus asta. Nu ştiu care e Steaua, care nu e Steaua. Juridic, ei trebuie să rezolve problema presupun. Am fost şi în 2011 cu stema Stelei şi în 2014-2015, când era stema FCSB-ului. Eu am jucat la echipa lui Gigi Becali, chiar nu trebuia să intru în discuţia asta. Eu ţin cu echipa lui Gigi Becali.

Nu am nimic împotriva nimănui. Nu am nimic împotriva Rapidului, nu am nimic împotriva lui Dinamo, nici împotriva lui CSA Steaua. Ei ce să aibă cu mine? Nu îi supăr cu nimic, ţin cu echipa lui Gigi Becali şi atâta tot. Acolo am jucat, acolo am crescut, acolo am câştigat bani, de acolo m-am transferat. Şi cu bune, şi cu rele, că nu a fost totul ca pe roate.

Am avut perioade în care am suferit din multe puncte de vedere. Nici nu vreau să îmi las un loc cald la FCSB, pur şi simplu asta se întâmplă, ăsta e adevărul. Nu dau calde nimănui”, a spus Alex Bourceanu, pentru ProSport.

Fostul căpitan al ”roş-albaştrilor” a evoluat în 176 de partide pentru FCSB şi a reuşit 4 goluri şi 30 de pase decisive. Bourceanu s-a retras la sfârştiul lui 2019, iar acum este liber de contract, după ce s-a despărţit de FC U Craiova, unde fusese secundul lui Ovidiu Stângă, pentru o scurtă perioadă de timp.

VIDEO | Rezumat FC Botoşani- FCSB 0-2

Afla mai multe despre: fcsbcsa steaualiga 1 

viewscnt
Articole similare