Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alex Chipciu a fost la un pas de Rapid! Alb-vişiniii au ratat un transfer de senzaţie dintr-un motiv hilar

Alex Chipciu a fost la un pas de Rapid! Alb-vişiniii au ratat un transfer de senzaţie dintr-un motiv hilar

Rapid

Comentarii

Alex Chipciu, în prezent un fotbalist important pentru Dan Petrescu la CFR Cluj, a fost la un pas să evolueze la Rapid.

Cunoscut ca un jucător emblematic pentru FCSB şi util în circuitul naţionalei României pentru o perioadă destul de lungă, cariera lui Alex Chipciu ar fi putut avea o turnură complet diferită.

Gabi Răduţă, fostul şef al academiei de copii si juniori de la Dinamo şi coordonatorul centrului de copii şi juniori din Giuleşti în perioada 2003-2006, a dezvăluit cum Alex Chipciu ar fi putut fi jucătorul alb-vişiniilor.

„Pe Alex Ioniţă I l-am adus pe 12 mingi care au costat 500 de euro. Plătiţi din banii mei pe care nu i-am mai văzut niciodată. L-am adus şi pe Alex Chipciu, dar n-aveau cazare şi l-au trimis la Braşov. Apoi l-au vândut pe Ioniţă la Koln şi am luat doar o bătaie pe umăr de la George Copos. M-a felicitat. M-am rugat de Dinu Vamă degeaba.”, a dezvăluit Gabi Răduţă, potrivit ProSport.

Alex Chipciu a avut până acum o carieră impresionantă. Mijlocaşul în vârstă de 31 de ani a câştigat de patru ori Liga 1 (de trei ori cu FCSB, o dată cu CFR), o dată Cupa României cu FCSB şi tot o dată Jupiler Pro League (prima ligă belgiană) şi Supercupa Belgiei cu Anderlecht.

6 goluri în 46 de selecţii a reuşit Chipciu pentru echipa naţională a României.
 

Afla mai multe despre: alex chipciufcsbcfrrapid 

viewscnt
Articole similare