Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alex Chipciu ar putea pleca de la CFR Cluj. Fostul jucător al lui FCSB nu primeşte suficiente minute pe teren de la Edi Iordănescu

Alex Chipciu ar putea pleca de la CFR Cluj. Fostul jucător al lui FCSB nu primeşte suficiente minute pe teren de la Edi Iordănescu

CFR Cluj

Comentarii

Alex Chipciu a fost schimbat în minutul 75 după ce a fost introdus în meci în minutul 9. Jucătorul de 31 de ani ar putea pleca de la CFR din cauza lui Edi Iordănescu.

Chipciu aproape de o plecare de la CFR Cluj

Alex Chipciu a fost introdus în minutul 9, în meciul cu Craiova, iar în minutul 75 a fost scos de pe teren de Edi Iordănescu. Jucătorul în vârstă de 31 de ani ar putea să plece de la echipa din Gruia, deoarece nu primeşte suficiente minute de la venirea noului antrenor.

Cristi Dulca a delcarat pentru cei de la Look Sport, într-o emisiune, că situaţia fostului jucător de la FCSB este una periculoasă, iar Iordănescu ar trebui să îl ia în calcul pe Chipciu şi să îi explice momentul din meciul cu U Craiova, altfel Alex ar putea pleca de la CFR.

"Trebuie să fim realişti, Chipciu nu a prea jucat nici cu Dan Petrescu, care l-a dorit. Pe mine m-a mirat. Îl doreşti, dar nu prea-l joci. Chipciu nu e un jucător slab, a demonstrat-o, nu e un jucător pe care să-l scoţi cum l-a scos acum. Nu va fi uşor nici pentru Edi, nici pentru Chipciu cu acest gest. Dacă-l va face să înţeleagă că a fost o schimbare tactică, da. Dacă nu-i explică nimic sau nu stă de vorbă cu el, cred că nu va mai sta mult Chipciu la echipă. Înseamnă că va avea o discuţie cu el în vestiar.", a declarat Cristi Dulca, pentru Look Sport.

Tot în aceeaşi emisiune, George Florescu a recomandat ca Edi Iordănescu să poarte un dialog cu Alex Chipciu, pentru că jucătorul ar fi cu siguranţă deschis să rezolve situaţia dintre cei doi.

"Probabil că perioada asta de acomodare se prelungeşte din anumite motive pe care nu avem cum să le ştim. Vis-a-vis de înţelepciunea lui Edi, sunt convins că el are capacitatea de a-l motiva pe Alex. Pentru că şi Alex e un jucător extrem de disciplinat, din câte-l cunosc eu personal. E un jucător cu care poţi să vorbeşti, e un tip inteligent. Cred că ar putea să comunice foarte bine cu Edi.", a spus Florescu.

Edi Iordănescu a fost întrebat despre momentul din meciul cu U Craiova în care a acesta l-a introdus şi l-a scos pe Alex Chipciu, iar antrenorul lui CFR a răspuns:

"Nu fac aprecieri şi comentarii individuale. Chipciu e valoros, încă nu are realizările pe care le aşteptăm.", a spus Edi la finalul meciului.

Alex Chipciu este evaluat la 750.000 de euro, potrivit transfermarkt.

 

Afla mai multe despre: alex chipciu cfr cluj 

viewscnt
Articole similare