Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alex Chipciu, atac la adresa lui Gigi Becali: ”Greşeşte foarte mult şi şterge cu buretele tot ce a făcut bun”

Alex Chipciu, atac la adresa lui Gigi Becali: ”Greşeşte foarte mult şi şterge cu buretele tot ce a făcut bun”
Comentarii

Alex Chipciu are un discurs sincer când vorbeşte despre FCSB şi scoate în evidenţă faptul că Gigi Becali are o parte importantă din vină pentru situaţia în care s-a ajuns.

FCSB este la 11 puncte distanţă de liderul CFR Cluj, un început dezastruos de sezon. În plus, a ratat din nou calificarea în grupele Europa League. Alex Chipciu susţine că patronul are o parte importantă de vină pentru toată această situaţie:

”Dacă era Steaua adevărată, cu suporterii în tribună, cu stadionul ei, cu lucrurile făcute corect de la patron, manager, antrenor, nu se întâmpla niciodată acest lucru, mai ales că patronul dispune de foarte mulţi bani. Angajând oamenii care se pricep nu s-ar fi întâmplat niciodată acest lucru. Au avut şi foarte mulţi accidentaţi, într-adevăr, s-au corelat şi cu Europa League, meciuri grele, Guimaraes nu a fost o echipă slabă, a fost o echipă bună şi s-a ajuns în această situaţie. Cred că se vor regla lucrurile în continuare, cred că vor prinde play-off-ul, dar la campionat cred că e greu să se lupte în continuare.

Eram surprins dacă pleca MM de la echipă în 2012, când era Steaua adevărată. Era greu să plece de la echipă pentru că avea şi el putere, lua deciziile, a avut o influenţă foarte mare în venirea mea la Steaua, a lui Chiricheş şi acum dacă nu mai avea putere era ca şi cum stătea degeaba. Chiar şi aşa, fără acea putere, cred că se vede că a plecat pentru că sunt convins cu el pe bancă, chiar dacă patronul face lucrurile la echipă, îl mai domolea şi FCSB nu ajungea niciodată pe locurile pe care a ajuns.



(Despre Gigi Becali) M-a ajutat în carieră, am avut cel mai mare salariu din istoria Stelei, a ţinut la mine cred destul de mult, înbtr-adevăr a şi luat bani pe mine, şi-a scos investiţia, dar acum cred că greşeşte foarte mult prin tactica pe care o adoptă şi şterge cu buretele tot ce a făcut bun în toţi aceşti ani. Trebuie să ne uităm şi la lucrurile bune pe care le-a făcut, din 2003 de când e echipa, FCSB a jucat cu Valencia, a jucat sfert de Cupa UEFA, grupele Europa League mereu, generaţia noastră cu Ajax, cu Chelsea, a făcut şi lucruri foarte bune. Când spui că e echipa mea, jucăria mea, fac ce vreau cu ea, lumea se delimitează. Dacă aş fi suporter al Stelei, când eram mic ieşea domnul Păunescu la televizor şi Steaua era pe 5, şi lua nişte decizii, automat nici eu, nici ceilalţi oameni nu mai simpatizau Steaua”,
a declarat Alex Chipciu.


 

Afla mai multe despre: alex chipciu 

viewscnt
Articole similare