Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alex Chipciu despre cartonaşul roşu primit în Malta: ”Eu cred că nu l-am atins. Dar dacă am greşit, plătesc greşeala pe care am făcut-o!”

Alex Chipciu despre cartonaşul roşu primit în Malta: ”Eu cred că nu l-am atins. Dar dacă am greşit, plătesc greşeala pe care am făcut-o!”

Echipa națională

Comentarii

Reprezentativa României a învins, luni, în deplasare, selecţionata Maltei, scor 4-0 (3-0), în grupa F de calificare la Euro-2020.

Eliminat pentru două cartonaşe galbene, Chipciu a explicat la finalul partidei ce s-a întâmplat: ”La al doilea fault cred eu că nu l-am atins, dar asta este, am greşit, plătesc un meci şi plătesc pentru greşeala pe care am făcut-o”.

Fotbalistul lui Anderlecht va lipsi astfel din confruntarea România - Spania: ”Asta este viaţa, am pierdut multe meciuri importante în cariera mea, şi la Steaua, cu Ludogoreţ, când mi-au zis să nu iau galben şi s-a întâmplat să iau galben, cu Serbia în Liga Naţiunilor, Grecia.Asta este viaţa, dacă joci să nu iei galben, joci prea...joci fără agresivitate, dar azi s-a întâmplat. Chiar nu am vrut să iau galben, dar nu mai am ce face”

Meciul cu Malta nu a fost deloc unul uşor în opinia internaţionalului român: ”Dacă ne gândim la scor, putem să spunem că a fost un meci uşor, dar pe căldura care a fost astăzi, mai întâi cum au început ei meciul, chiar mi-a fost frică la început. E un rezultat bun, 4-0, puteam să le mai dăm câteva goluri, dar o să fie important în meciurile cu adversarii puternici, Spania, Suedia şi Norvegia” a explicat fostul jucător al Stelei.

Despre şansele de calificare ale ”tricolorilor” la turneul final, Alex Chipciu spune: ”Păi acum, dacă vom câştiga cu Suedia şi cu Norvegia acasă, iar Spania face aceleaşi rezultate cu noi ca şi cu celelalte contracandidate, vom fi la Euro. Depinde de noi. Într-adevăr, nu vreau să spun minciuni, Suedia şi Norvegia sunt două echipe puternice, cu jucători buni, echipele la care evoluează ei sunt echipe mai bune faţă de cele la care evoluăm noi, dar noi ne batem cu ele şi încercăm să luăm lucrurile pozitive. Într-adevăr, dacă ne gândim la meciul din Norvegia, ne-au dominat, dar am făcut un 2-2 şi ne dă speranţe pentru viitor. Eu cred că putem să-i batem acasă, am demonstrat în cele 20 de minute pe final că  am dat două goluri şi încrederea noastră a fost alta, abordarea a fost alta. Dacă vom juca fără frică, cred că putem obţine mult mai multe” a încheiat Alex Chipciu.

Afla mai multe despre: alex chipciuechipa naţională 

viewscnt
Articole similare