Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alex Chipciu, dezlănţuit la interviu după marea victorie cu Rapid: „La un moment dat părea că luăm multe, dar ne-am revenit!”

Alex Chipciu, dezlănţuit la interviu după marea victorie cu Rapid: „La un moment dat părea că luăm multe, dar ne-am revenit!”

Rapid

Comentarii

Universitatea Cluj a dat lovitura în Giuleşti şi a câştigat cu Rapid, scor 3-2.

Alex Chipciu, show total la interviu după marea victorie cu Rapid: „La un moment dat părea că luăm multe, dar ne-am revenit!” 

Clujenii au fost conduşi cu 0-2, dar au reuşit să revină fabulos şi să întoarcă soarta partidei. După meci, Alex Chipciu a tras concluziile şi a povestit cum s-a simţit din teren meciul cu Rapidul.

„A fost o victorie grea şi suntem foarte obosiţi. Atmosfera aici e incendiară. La un moment dat părea că luăm multe! Am schimbat sistemul din mers. Ei au venit peste noi, ne-au văzut slăbiciunile, dar am schimbat din mers şi ne-a ieşit. Nici nu poţi să te bucuri de victoriile astea frumoase pentru că pierdem acasă. Cel mai important e să batem noi acasă.

La meciul cu Voluntari am fost defavorizaţi total la program. Căutăm să câştigăm şi acasă. Este paradoxal, avem ditamai publicul şi nu câştigăm, dar e frumos şi în deplasare să câştigi. M-au înjurat mai mult decât în trecut fanii Rapidului.

M-au înjurat de mamă, de soţie. Când te înjură lumea, îţi dă şi starea aia să vrei să te baţi. N-am reacţionat deloc la înjurăturile lor, a fost bine.

Cel mai important e că am câştigat. E un campionat foarte strâns, nici nu ştii cine retrogradează. Avem speranţe pentru play-off, dar obiectivul nostru rămâne locurile 7-9”, a declarat Alex Chipciu la finele meciului din Giuleşti.

Afla mai multe despre: alex chipciuu clujrapid 

viewscnt
Articole similare