Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alex Chipciu, interviu exploziv: "Cu Piţurcă, lumea era nemulţumită că ne apăram. Cu Rădoi, suntem nemulţumiţi că atacăm! Să ne hotărâm!"

Alex Chipciu, interviu exploziv: "Cu Piţurcă, lumea era nemulţumită că ne apăram. Cu Rădoi, suntem nemulţumiţi că atacăm! Să ne hotărâm!"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a şaptea a Ligii I.

Au marcat Debeljuh ’15 şi Vinicius ‘76 pentru clujeni, respectiv Fili ’27 pentru oaspeţi. În minutul 82, de la FC Botoşani a fost eliminat Moescu.

Unul dintre cei mai buni jucători ai campioanei în acest meci a fost Alexandru Chipciu: "Suntem mulţumiţi că am câştigat, pentru că la noi asta contează cel mai mult. Mister vrea asta, indiferent de jocul pe care îl prestăm, şi asta e important" a spus Alexandru Chipciu, după meci.

Mijlocaşul a fost trimis în teren în minutul 5 de către antrenorul Dan Petrescu: "M-am simţit bine astăzi, având în vedere că am lipsit mult timp. Pentru noi urmează meciul de la Sofia, în Europa League. Mi-ar fi plăcut să fim mai multe echipe in Europa, dar CFR a făcut performanţă şi arată că merită să fie acolo. Cred că avem cel mai numeros şi mai bun lot din România. Cine va intra, trebuie să joace şi să aducă punctele." a mai adăugat mijlocaşul CFR-ului.

Spre finalul intervenţiei sale de după CFR-FC Botoşani, Alex Chipciu a vorbit şi despre echipa naţională şi a subliniat că are încredere mare în Mirel Rădoi, pe care l-a avut şi antrenor în cariera sa: " Mi-a fost antrenor la FCSB şi l-am plăcut foarte mult şi îl plac în continuare ca şi stil, ca şi ceea ce vrea să imprime la echipa naţională dar eu am spus tot timpul, ideea e în felul următor. L-am avut pe domnul Piţurcă la echipa naţională, ne-am calificat o dată la Euro, şi cu domnul Iordănescu în acea perioadă, am mai prins un baraj şi lumea era foarte nemulţumită că nu jucăm, că ne apărăm.  Acum îl avem pe Mirel, un antrenor care vrea să joace şi suntem nemulţumiţi că nu avem rezultate. Primordial cred că ar trebui să ne stabilim un ţel - băi, noi vrem să pasăm sau să creştem tineri. Dacă noi nu suntem decişi pe ceea ce vrem, e foarte greu,. Simt că suntem într-un cerc de mulţi ani de zile şi asta din păcate. Trebuie să avem răbdare, pentru mine Mirel e un antrenor care aduce ceva nou.  Spune lucruri care te ajută în teren, motivaţionale, e foarte bun. Nu ştii nici cine decide, dacă contează presa sau oamenii din tribună, că nu ştiu ce gândeşte un om de la mine de acasă despre naţională. Dacă vrem să avem o naţională care să paseze sau să producă un joc atractiv, trebuie să îl păstrăm pe Mirel Rădoi. Dacă vrem să avem rezultate, putem să punem antrenori care sunt buni pe rezultate sau care au avut experienţa asta la echipa naţională. Mie îmi place foarte mult de el, am văzut că toată lumea l-a criticat, incredibil, jucători care joacă la echipa naţională vorbeau de alţi jucători, lucrurile astea mi se par incredibile, m-am detaşat de gândurile astea" a explicat Alexandru Chipciu.

Alex Chipciu (31 de ani) are 46 de selecţii în prima reprezentativă a României şi 6 goluri marcate. 

Afla mai multe despre: alexandru chipciumirel rădoiechipa naţionalăcfr cluj 

viewscnt
Articole similare