Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alex Chipciu s-a consultat cu Mirel Rădoi înainte să se transfere la CFR Cluj. Ce sfat i-a dat selecţionerul României

Alex Chipciu s-a consultat cu Mirel Rădoi înainte să se transfere la CFR Cluj. Ce sfat i-a dat selecţionerul României

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi susţine că a avut o discuţie cu Alex Chipciu, înainte ca fostul mijlocaş al lui Anderlecht să se transfere la CFR Cluj.

CFR Cluj a reuşit unul dintre cele mai importante transferuri din această iarnă. Campioana României a reuşit să-l convingă pe Alex Chipciu, cel care nu mai făcea parte din planurile celor de la Anderlecht. Mijlocaşul de 30 de ani a avut oferte de la mai multe cluburi, printre care Gaziantep Gazişehir şi Craiova, însă proiectul de la CFR Cluj l-a încântat cel mai mult.

Mirel Rădoi a dezvăluit că a avut o discuţie cu Alex Chipciu, chiar înainte să semneze cu CFR Cluj, în care i-a transmis că nu-l interesează unde se transferă, ci să fie titular: ”Nu m-a surprins, mă bucur că a ales undeva unde joacă. Asta a fost şi discuţia avută cu el, nu mă interesează echipa unde va ajunge, mă interesează să joace”, a declarat Mirel Rădoi.

De ce a picat transferul lui Chipciu în Turcia

Giovanni Becali a spus de ce nu a mai ajuns internaţionalul român în Turcia, la echipa antrenată de Gaziantep Gazişehir. Fostul impresar a explicat structura echipelor din Turcia şi de ce a fost mai simplu ca fotbalistul lui Anderlecht să semneze cu CFR.

”Exista varianta Turcia, Şumudică a insistat foarte mult pentru el. Preşedintele chiar şi-a pus întrebări de ce l-a dorit atât de mult Şumudică. După câteva zile în care clubul a dat împuterniciri la alţi oameni ca să verifice dacă Alex Chipciu chiar vrea suma aia...aceste zile au fost în folosul Clujului, care după ce li s-a ridicat interdicţia, iar în câteva ore s-au pus de acord”, a spus Giovanni Becali.

Ulterior, Marius Şumudică a declarat că Alex Chipciu ar fi avut un salariu uriaş la Gaziantep. Cu tot cu bonusuri, fostul internaţional român ar fi ajuns la 600.000 de euro pe sezon.

Chipciu a acceptat transferul la CFR după ce i s-a propus un salariu consistent

Iniţial, Alexandru Chipciu şi-ar fi dorit să nu revină în fotbalul românesc şi spera într-un transfer tot în străinătate. Fostul mijlocaş al lui Anderlecht a fost aproape să semneze cu Gaziantep Gazişehir, însă până la urmă negocierile au picat. În schimb, oficialii lui CFR Cluj au reuşit să-i facă o propunere convingătoare.

Potrivit ProSport.ro, Alexandru Chipciu a semnat pe doi ani şi va avea un salariu lunar de 20.000 de euro. În plus, mijlocaşul de 30 de ani a primit 100.000 de euro la semnătură. Chipciu îşi poate rotunji veniturile şi cu bonusurile şi primele pe care conducerea lui CFR Cluj le-a fixat pentru atingerea obiectivelor de performanţă.

Afla mai multe despre: mirel radoi 

viewscnt
Articole similare