Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alex Chipciu, show la flash-interviu: „Brontozaurii au dat 4 goluri! Eu oricum sunt tâmpit!” Ce a spus despre revenirea lui Vlad Chiricheş la FCSB

Alex Chipciu, show la flash-interviu: „Brontozaurii au dat 4 goluri! Eu oricum sunt tâmpit!” Ce a spus despre revenirea lui Vlad Chiricheş la FCSB

U Cluj

Comentarii

Alex Chipciu a făcut show la interviul de după FC U Craiova 1948 - U Cluj, scor 3-4.

Alex Chipciu, show la flash-interviu: „Brontozaurii au dat 4 goluri! Eu oricum sunt tâmpit!” 

„Ne-au ieşit toate, dar şi lor. Nouă ne-a ieşit cu una mai mult. E greu în teren, treci de la nişte stări emoţionale înalte, la unele joase. Eu oricum sunt tâmpit în meci, mă motivez când îmi cert coechipierii. Colegii mei se mai supără că-i mai cert, dar sper ca macar 5 la sută să îi motivez. Avem o relaţie bună în afara terenului. 

Nu prea îmi place asta cu căpitanul, nu îmi place să mi se zică căpitan. Liderul trebuie să facă ceva pe teren. Nistor a dat şi el goluri. Am văzut că ne-au făcut «elefanţi», «brontozauri», «dinozauri». «Brontozaurii» au dat 4 goluri azi. Am avut multe discuţii şi cu suporterii. Cu Rapid, în prima repriză, am fost aproape. Apoi, la 0-3 e greu să mai faci ceva. 

Vorbeşti de atitudine, dar dacă era 0-0 era altceva. Se vorbeşte prea mult de atitudine. Meciul trecut eram retrogradaţi, acum suntem de play-off? Urmează un meci greu. Dinamo are un antrenor fabulos. Să joace aşa cu jucători din Liga 2, e extraordinar.

Chiricheş e fratele meu, mă bucur că e aproape de mine, el la Bucureşti, eu la Cluj. E jucător de Sassuolo, de Serie A, despre ce vorbim? E bine şi pentru Superliga şi pentru FCSB”, a declarat Chipciu după meci.

Afla mai multe despre: alex chipciuu clujfc u craiova 1948superliga 

viewscnt
Articole similare