Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alex Cicâldău, transferul carierei. Universitatea Craiova dă şi ea lovitura

Alex Cicâldău, transferul carierei. Universitatea Craiova dă şi ea lovitura
Comentarii

Alexandru Cicâldău s-ar putea transfera în Premier League, la Everton, scrie presa internaţională.

Fotbalistul Craiovei a fost remarcat de Marcel Brands, cel care ocupă funcţia de director sportiv al clubului antrenat de Carlo Ancelotti.

Brands este un nume important în lumea fotbalului. Olandezul în vârstă de 58 de ani el a lucrat la RKC Waalwijk, AZ Alkmaar şi PSV Eindhoven. S-a remarcat prin faptul că a reuşit să descopere în Olanda nume importante din fotbalul mare, precum Kevin Strootman, Gini Wijnaldum, Hirving Lozano sau Sergio Romero.

Supranumit "Arhitectul", Brands este cel care a pus acum ochii pe Alexandru Cicâldău, fotbalistul Universităţii Craiova. Oltenii vor minim 7 milioane de euro pentru transferul fotbalistului adus de la Viitorul Constanţa.

Şi un club din Serie A ar putea face o ofertă de transfer pentru Cicâldău

Sampdoria Genoa, antrenată de Claudio Ranieri, locul 14 în ultima ediţie din Serie A, îl păstrează pe internaţionalul român Alexandru Cicâldău în capul listei de transferuri, alături de alţi doi jucători: Filip Dagerstal şi Hans Caviglia.

"Unul dintre ei este Alexandru Cicâldău, pivotul de la mijlocul terenului pentru Universitatea Craiova, pe care conducerea îl consideră transferabil pentru suma corectă. În ţara sa, este comparat ca stil de joc cu Marco Verratti", au scris italienii de la "Genova24.it".

Se pare că Sampdoria este decisă să lupte pentru transferul lui Cicâldău şi pregăteşte o sumă care să se apropie de cerinţele Craiovei - aproximativ 7 milioane de euro.

Alex Cicâldău ar putea prinde transferul carierei după un nou sezon foarte bun

În vârstă de 23 de ani, Cicâldău este unul dintrei cei mai constanţi mijlocaşi centrali din Liga 1. Ascensiunea sa a început la Viitorul şi a continuat după ce s-a transferat la Craiova, în vara lui 2018. La Campionatul European de Tineret 2019, Cicâldău a fost unul dintre cei mai buni jucători din naţionala României U21, care a ajuns până în semifinale.

Internaţionalul român a continuat să crească şi în sezonul care s-a încheiat, când s-a bătut până în ultima clipă cu Universitatea Craiova la titlu. În total, Cicâldău a avut 40 de apariţii, a înscris de 16 ori şi a contribuit cu 8 pase de gol. Acum, Alex Cicâldău ar putea face următorul pas şi ar putea prinde transferul carierei.

Afla mai multe despre: cicâldău 

viewscnt
Articole similare