Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alex Couto, director Dinamo: "Avem antrenor, pe Jerry Gane. A făcut o treabă foarte bună"

Alex Couto, director Dinamo: "Avem antrenor, pe Jerry Gane. A făcut o treabă foarte bună"

Fotbal

Comentarii

Primul meci cu Jerry Gane pe banca lui Dinamo în rol de antrenor, reprezintă şi prima victorie pentru echipa din Ştefan cel Mare cu acesta la conducere.

Alex Counto, directorul celor de la Dinamo s-a arătat mulţumit de jocul echipei cu noua bancă tehnică şi promite din nou că banii vor veni în cele din urmă la club.

"Jerry Gane a făcut o treabă foarte bună. Evident, am spus mereu că Cosmin Contra a scos maximum din cea mai proastă situaţie şi cred că trebuie să îi mulţumim foarte mult. Avem antrenor, pe Jerry Gane. A făcut o treabă foarte bună. Importanţi sunt jucătorii care au rămas să joace acest meci. Ei sunt protagoniştii, ei au adus cele trei puncte. Situaţia este critică, dificilă, dar o vom rezolva. Trebuie să primim banii din Spania, îl aşteptăm pe Pablo Cortacero să vină şi să rezolve în această săptămână." a declarat acesta la finalul meciului câştigat la Argeş.

Motivul principal pentru care Cosmin Contra a părăsit clubul au fost promisiunile conducerii că jucătorii şi angajaţii clubului îşi vor primi banii promişi încă din vară, însă acei bani nu au ajuns la echipă nici până în ziua de azi. Dinamo a fost la un pas de a nu fi programată etapa trecută de FRF pentru nişte datorii pe care le are, însă acestea au fost plătite pe ultima sută de metri.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: dinamoliga 1 

viewscnt
Articole similare