Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alex Ioniţă a lucrat cu Martin Tudor la Craiova, în acest sezon: ”Nu-mi vine să cred că a murit. Era un super om”. EXCLUSIV

Alex Ioniţă a lucrat cu Martin Tudor la Craiova, în acest sezon: ”Nu-mi vine să cred că a murit. Era un super om”. EXCLUSIV

Special

Comentarii

Adrian Păun şi Alex Ioniţă sunt şi şocaţi de moartea lui Martin Tudor. Fostul portar al Stelei a decedat luni dimineaţă, după ce a suferit un infarct.

Vestea că Martin Tudor a decedat l-a cutremurat pe Alexandru Păun. Mijlocaşul lui CFR Cluj spune că nu se aştepta la aşa ceva: ”Mie îmi vine să cred. Era atât de tânăr. Nu ştiu cum pot oamenii să moară astfel. Îmi pare sincer rău, codoleanţe familie”, a declarat Păun pentru Telekom Sport.

Alexandru Ioniţă a lucrat cu Martin Tudor la Craiova, în acest sezon

În prezent la Astra, Ioniţă a jucat în prima parte a sezonului la Craiova, alături de Victor Piţurcă. Martin Tudor era antrenor cu portarii şi Alex Ioniţă spune că i-a lăsat o impresie senzaţională. Acum, spune că nu-i vine să creadă că a decedat:
”Nici mie nu-mi vine să cred. Cu, când am văzut articolul, l-am sunat pe Vali Bărbulescu, care o să-mi fie naş la copil şi l-am întrebat pentru că ştiu că era apropiat de Martin Tudor. Şi nu-mi vine să cred pentru că l-am cunoscut la Craiova, a fost antrenor de portari cu domnul Piţurcă. Era super om, era fericit, erau mereu binedispus... nu-mi vine să cred”, a spus Ioniţă pentru Telekom Sport. 
Martin Tudor se afla la Reşiţa şi s-a simţit rău după ce s-a ridicat de la masă, iar familia a chemat imediat ambulanţa. Însă medicii nu au mai putut face nimic şi au constat decesul în jurul orei 10:00.

Afla mai multe despre: paunionita 

viewscnt
Articole similare