Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alex Ioniţă are un gând bun pentru Dinamo înainte de meciul direct: "Îmi pare rău pentru ce se întâmplă acolo" | EXCLUSIV

Alex Ioniţă are un gând bun pentru Dinamo înainte de meciul direct: "Îmi pare rău pentru ce se întâmplă acolo" | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Alex Ioniţă a revenit la Rapid, unde speră să îşi relanseze cariera.

Alex Ioniţă a bifat primul meci de la revenirea la Rapid, cu CFR Cluj, duel câştigat de giuleşteni cu 2-0.

Fotbalistul de 26 de ani a fost trimis de Mihai Iosif în prelungirile partidei de la Mioveni, în locul lui Antonio Sefer.

Mijlocaşul a bifat, astfel, prima apariţie pe gazon într-un meci oficial după mai bine de un an. Ioniţă a povestit despre atmosfera din vestiarul Rapidului şi despre minutele primite din partea lui Mihai Iosif.

"Există o atmosferă foarte bună, mai ales după această victorie. Dar chiar şi când am pierdut, in perioada noastră mai grea, a fost o atmosferă foarte bună, pentru că am mers săptămânal la mese cu echipa şi ne-am simţit foarte bine.

Trebuie să fiu realist şi consţient, după un an de pauză pentru mine orice minut contează. Cred ca pot fi titular abia prin ianuarie, februarie. Nu zic că nu aş putea faţă şi acum, dar ca să fiu 100% mai e nevoie de timp. Stau foarte bine cu motivaţia. Pentru orice meci. Eu cât voi juca, voi incerca să dau 100%", a declarat Alexandru Ioniţă, pentru Telekom Sport.

Pentru Ioniţă&Co urmează duelul cu Dinamo. Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 20:30, pe telekomsport.ro.

Jucătorul de la Rapid a prefaţat derby-ul

"Sper să câştigăm, deşi sunt sigur că se poate intâmpla orice la meciul acesta. E un teren care mie imi place să joc pe el. Nu suntem favoriţi, dar am incredere in colegii mei şi sunt sigur că vom da totul pe teren.

Cred că orice se poate intâmpla la un meci de fotbal. Nu contează că Dinamo este mai jos in clasament. Imi pare rău de Dinamo. Imi doresc să fie fotbalul de altă dată. Dinamo, Steaua, Craiova etc. 

La fiecare meci ne dorim să luam maximum de puncte. Luăm fiecare meci pas cu pas. Nu am niciun trofeu cu Rapid, de data aceasta chiar imi doresc. Abia apoi să mă gândesc la lucruri mai măreţe pentru mine. Sper să câştig cel puţin un trofeu. Ar fi ceva de vis să câştigăm un trofeu pe noul stadion", a mărturisit Alex Ioniţă.

Săpunaru, exemplu pentru Ioniţă! Dorinţa jucătorului

Intrebat despre Cristi Săpunaru, colegul său de la Rapid, Ioniţă a mărturisit: Săpunaru este un lider in teren şi in afara terenului. Asta am zis şi eu că mi-aş dori să arătă la fel de bine la vârsta lui şi să joc la fel de bine! Este incredibil, cred că va mai putea juca incă doi an dacă va fi sanătos. Este un exemplu pentru mine atât in teren, cât şi in afara lui. La fel ca si Daniel Pancu şi Daniel Niculae". 

Episodul CFR! "Am regrete din perioada petrecută acolo"

Alex Ioniţă a semnat cu Rapid după ce s-a despărţit chiar de echipa împotriva căreia a evoluat duminică, CFR Cluj.

Ultimul meci, Rapid - CFR, a fost unul special pentru Ioniţă care nu a avut parte de momente prea frumoase in Gruia. "Am regrete din perioada CFR. Imi doream să demonstrez că merit să joc acolo. Cum am demonstrat că merit să ajung acolo. Dar aşa a fost să fie.. Pe mine acum mă interesează doar să revin eu cât mai bine la forma mea. Recunosc că imi doream foarte mult să joc impotriva CFR-ului pentru că cei de acolo nu au vrut să mai continuăm. Bine, nici eu nu am insistat foarte mult. Mă bucur că am ajuns la Rapid.", a conchis jucătorul. 

 

Afla mai multe despre: alex ioniţărapiddinamo 

viewscnt
Articole similare