Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alex Ioniţă, dărâmat după ce Rapid a fost învinsă de Voluntari: „La 0-2 nici nu mai puteam să alerg! E greu când ai tăi te huiduie”

Alex Ioniţă, dărâmat după ce Rapid a fost învinsă de Voluntari: „La 0-2 nici nu mai puteam să alerg! E greu când ai tăi te huiduie”

Rapid

Comentarii

Rapid a fost învinsă de FC Voluntari, scor 1-2, într-un meci din Superligă desfăşurat în Giuleşti.

Alex Ioniţă, dezamăgit după ce Rapid a fost învinsă de Voluntari: „La 0-2 nici nu mai puteam să alerg! E greu când ai tăi te huiduie”

La finalul meciului, Alex Ioniţă a tras concluziile meciului din Giuleşti.

„Probabil nu ştim să jucăm împotriva echipelor care se apără foarte bine cu noi şi ne prind uşor pe contraatac. Asta e una din probleme, dar sunt mai multe. Trebuie să le analizăm. Avem neapărat nevoie să ne trezim. Într-o săptămână am reuşit să stricăm ce am muncit câteva luni bune. Nu pot să-mi găsesc un răspuns, mă simt dezamăgit.

Pe mine mă doare foarte tare, dar suporterii au perfectă dreptate pentru că trebuie să ne ridicăm la nivelul lor. E vorba de formă, de moment, de încredere. Când Voluntari avea 2-0 parcă nici nu mai puteai să alergi...e destul de greu când ai tăi te huiduie, dar meritam asta, a declarat Alex Ioniţă la finalul meciului.

Suporterii Rapidului au scandat. ”Viaţa mea o împart alături de Voluntari!!!”

Supăraţi de jocul favoriţilor lor, în meciul cu FC Voluntari, în minutul 82 al jocului, la scorul de 2-0 pentru trupa lui Ilie Poenaru, suporterii Rapidului au apelat la un gest inedit: au încurajat echipa adversă, în semn de ironie şi dezamăgire faţă de jucătorii lui Bergodi.

Timp de câteva zeci de secunde s-a putut auzi din mii de voci, ale rapidiştilor, celebra scandare: ”Viaţa mea o împart alături de Voluntari”, devenită şlagăr în fotbalul românesc, datorită puţinilor, dar inimişoilor suporteri ilfoveni.

Când întregul stadion din Giuleşti răsuna precum a fost luat cu asalt de mii de suporteri ai celor de la Voluntari, mijlocaşul celor de la Rapid, Jayson Papeau, a prins un şut de zile mari, reducând, astfel, diferenţa de pe tabelă.

Afla mai multe despre: cristiano bergodirapidfc voluntari 

viewscnt
Articole similare