Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alex Ioniţă, pregătit să-şi relanseze cariera la Astra! Mesaj pentru Ioan Niculae şi Dani Coman

Alex Ioniţă, pregătit să-şi relanseze cariera la Astra! Mesaj pentru Ioan Niculae şi Dani Coman

Superliga

Comentarii

Alex Ioniţă a jucat în primul meci la Astra după revenire şi a susţinut că le este recunoscutor oamenilor care conduc echipa din Giurgiu.

VIDEO | Hermannstadt - Astra 2-2

"Ne-am revenit după ce au marcat ei, ne bucurăm că am reuşit să întoarcem rezultatul, am dat dovadă de caracter, dar din păcate nu am reuşit să menţinem avantajul în favoarea noastră până la final. Trebuie să mergem acasă la Giurgiu şi să câştigăm contra lui Sepsi. 

Mă simt foarte bine, le mulţumesc celor de aici pentru că au încredere în mine, în special domnului Niculae şi domnului Dani Coman. Îl cunosc pe domnul Bogdan Andone, a fost secundul lui Şumudică, mă cunoaşte foarte bine, are încredere în mine, ştie ce pot şi atât timp cât ei au încredere în mine, eu voi da totul pentru echipă. Sper să îi ajut şi să ne calificăm în play-off, pentru că merităm", a declarat Alex Ioniţă după remiza de la Sibiu.

  • 22 de goluri şi 12 assist-uri a reuşit Ioniţă în 112 de meciuri jucate pentru Astra
  • 450.000 de euro este cota fotbalistului, potrivit transfermarkt.com 

În 2018, Ioniţă a fost cumpărat de CFR Cluj pentru 1 milion de euro, însă nu a reuşit să se impună la formaţia ardeleană. El a fost împrumutat în vară la U Craiova, însă nici în Oltenia nu a reuşit să se adapteze, aşa că gruparea din Bănie a renunţat repede la serviciile lui. 

Afla mai multe despre: alex ionitaastraastra hermannstadthermannstadt astra 

viewscnt
Articole similare