Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alex Ioniţă, prezentat oficial la Craiova ”Vreau să rămân aici, definitiv!” Pe ce poziţie vrea să joace şi ce spune de comparaţia cu Mitriţă

Alex Ioniţă, prezentat oficial la Craiova ”Vreau să rămân aici, definitiv!” Pe ce poziţie vrea să joace şi ce spune de comparaţia cu Mitriţă
Comentarii

Alexandru Ioniţă, poate cel mai important transfer al oltenilor în această vară a fost prezentat oficial la U Craiova.

Fotbalistul împrumutat de la campioana CFR Cluj a fost adus în Bănie sub formă de împrumut, dar craiovenii speră ca acesta să-i determine să plătească suma necesară pentru transferul definitiv: ”La mine a fost problema că nu s-au înţeles cluburile. Dar nu îmi pare rău că am venit mai tâtziu.  Mai bine mai târziu decât niciodată. Încă am timp să îmi demostrrez calităţile şi cred că am venit la momentul potrivit. Am trecut pe la CFR, am învăţat din greşeli şi sper să nu mai repet aici, să fiu pregătit tot timpul, iar când mi se va oferi şansa , să dau 100% ” a spus Ioniţă la prezentarea oficială.

Noul fotbalist al oltenilor admite comparaţia cu Alexandru Mitriţă şi mărturiseşte că poate juca oriunde în zona de atac a craiovenilor: ”Am venit să fac diferenţa. Cred că eu şi Mitriţă ne asămănăm ca stil de joc... mai mult nu pot să spun. Vreau să joc, să prind un loc de titular şi, prin evoluţiile mele, să fiu apreciat şi să rămân în continuare la U Craiova şi după acest an de împrumut”

Noul fotbalist al oltenilor spune că nu-l mai interesează ce face Rapidul, chiar dacă se autodeclară rapidist din nou: ”Nu ştiu ce se va întâmpla la Rapid, sunt la Craiova, vreau să vorbesc mai puţin despre celelalte echipe. Am declarat că sunt rapidist, nu trebuie să o mai spun. Dar nu m-am gândit. Contractul meu, dacă voi fi cumpărat, vor avea opţiune de prelungire automat încă 4 ani de zile, deci voi rămâne la Craiova şi sper să fac o treabă cât mai bună.”

24 de ani are Alexandru Ioniţă
126 meciuri are în Liga 1
20 goluri şi 2 pase decisive adună Ioniţă pe prima scenă

Afla mai multe despre: alexandru ioniţău craiova 

viewscnt
Articole similare