Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alex Ioniţă rupe tăcerea! Primele declaraţii ale jucătorului: „Vor fi mari surprize dacă dosarul va fi făcut public. Eu nu mint, cu orice risc”

Alex Ioniţă rupe tăcerea! Primele declaraţii ale jucătorului: „Vor fi mari surprize dacă dosarul va fi făcut public. Eu nu mint, cu orice risc”

Superliga

Comentarii

Tot mai agitate sunt apele la Astra Giurgiu! Alex Ioniţă a decis să se prezinte în faţa comisei ANAD şi să spună tot adevărul în cazul anchetei de dopaj de la Astra, iar asta a stârnit diverse reacţii.

Atitudinea lui Ioniţă i-a deranjat pe cei de la Astra, care conform gsp.ro, l-ar fi numit „trădător” pe mijlocaşul de 26 de ani. Ba mai mult, acesta este nemulţumit că, de mai multe luni, se află în afara lotului Astrei Giurgiu, fără a fi plătit sau să se antreneze cu echipa. Ioniţă, totuşi, a fost sfătuit de agentul său, Victor Becali, să îşi recunoască „vina” în faţa comisei şi să dea detalii în acest sens. În regulamentul WADA, scrie negru pe alb, că orice sportiv care îşi recunoaşte şi îşi asuma, va primi o reducere chiar şi cu 75% a pedepsei maxime.


Cel mai mult mă intrigă că am văzut că minciuna a devenit virtute. Am fost făcut turnător, de parcă trebuia să mint în legătură cu evenimentele din dosar. Totuşi, vor fi mari surprize dacă dosarul va fi făcut public. Sunt un tânăr care a învăţat să îşi asume greşelile. Am învăţat că în viaţă sunt efecte ale deciziilor pe care le luăm.  Fotbalul se termină la un moment, dar cel mai important e cum te construieşti ca om. Stau pe tuşă de ceva vreme, sunt luni în care chinul eu l-am suportat. Nu altcineva. Neplătit şi măcinat de gânduri, fără bază de pregătire şi fără antrenamente profesioniste într-un grup”, a declarat  Alex Ioniţă, în exclusivitate, pentru Evenimentul Zilei.

IONIŢĂ E HOTĂRÂT: „EU NU MINT. CU ORICE RISC!”


Mijlocaşul a vorbit şi despre presupusul „scandal” cu Dani Coman, care l-ar fi numit „trădător”, după ce a aflat că Ioniţă a decis să recunoască tot în faţa comisei.
Nu poate să existe un conflict între mine şi Dani Coman. Este o diferenţă de vârstă şi experienţă pe care le respect. Dani Coman are tot respectul meu că este un om că mi-a fost alături în mai multe momente. Dar deciziile eu le iau. Dacă Dani Coman mă ceartă, iar eu nu am argumente, voi ţine capul jos şi îl voi asculta. E exclus vreun conflict între noi doi. Discuţiile noastre private, vor rămâne private. Cel puţin, din partea mea. Nu am de gând să mint, cu orice risc.”, a declarat Alexandru Ioniţă pentru sursa citată anterior.


Următorul termen anunţat de comisia ANAD va avea loc săptămâna viitoare, pe 4 februarie, atunci se va decide soarta Astrei şi a ceilalţi doi jucători implicaţi, Fatai şi Takayuki.

  • 150.000 de euro este cota lui Alex Ioniţă, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: alex ionita 

viewscnt
Articole similare