Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alex Ioniţă, spre Rapid! Când poate semna cu marea sa dragoste şi să ajungă sub comanda lui Daniel Pancu

Alex Ioniţă, spre Rapid! Când poate semna cu marea sa dragoste şi să ajungă sub comanda lui Daniel Pancu

Rapid

Comentarii

Alexandru Ioniţă (25 de ani) e la un pas să revină la prima dragoste, Rapid. Ajuns ca un star la CFR Cluj, Ioniţă n-a reuşit să se impjună în Gruia, sub comanda lui Dan Petrescu, şi e aproape să semneze cu trupa antrenată de Daniel Pancu, după ce a fost împrumutat la U Craiova.

Din informaţiile Telekom Sport, Alexandru Ioniţă e foarte aproape să revină la Rapid. Trimis de CFR Cluj sub formă de împrumut la Craiova, Ioniţă n-a reuşit să se impună nici în Bănie, nici în Gruia. A jucat foarte puţin, iar mutarea la Rapid ar putea fi un restart al carierei fotbalistului crescut în Giuleşti. Potrivit surselor Telekom Sport, U Craiova şi-a dat acordul ca Ioniţă să meargă la Rapid.

În plus, după cum susţin aceleaşi surse Telekom Sport, Ioniţă va sosi azi (n.r. miercuri, 29 ianuarie) la Bucureşti şi, dacă totul va fi în regulă, tânărul fotbalist devenit recent tată va semna cu Rapidul azi sau mâine (n.r. joi, 30 ianuarie).

A jucat puţin la CFR Cluj şi U Craiova

Crescut la Rapid, Ioniţă a făcut pasul în fotbalul mare din România la gruparea din Giuleşti, de la care a plecat după ce clubul a ajuns în faliment. În 2014, a semnat cu Astra, acolo unde a strălucit sub comanda lui Marius Şumudică, şi a făcut pasul apoi spre CFR Cluj. Trupa din Gruia a plătit un milion de euro, dar Ioniţă n-a reuşit să se impună. Alexandru Ioniţă a reuşit un gol şi un assist în 11 meciuri jucate pentru Universitatea Craiova, club care l-a împrumutat în vară de la CFR Cluj.

La CFR, Ioniţă a jucat 1.712 minute în 40 de meciuri, timp în care a marcat de trei ori şi a livrat două pase de gol.

  • 450.000 de euro este cota de piaţă a lui Alex Ioniţă, conform specialiştilor de la Transfermarkt

Afla mai multe despre: alexandru ionitarapid 

viewscnt
Articole similare