Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alex Ioniţă, tranşant: ”N-am venit la CFR ca să stau pe bancă!” Mijlocaşul a vorbit deschis despre motivele pentru care a jucat foarte puţin până acum

Alex Ioniţă, tranşant: ”N-am venit la CFR ca să stau pe bancă!” Mijlocaşul a vorbit deschis despre motivele pentru care a jucat foarte puţin până acum

Superliga

Comentarii

Alex Ioniţă, cel mai scump transfer făcut de CFR Cluj în ultimii doi ani, a intrat în ultimele 15 minute în meciul câştigat cu 1-0 de campioni la Chiajna. Mijlocaşul de 23 de ani spune că se simte inconfortabil că joacă atât de puţin, dar scoate în evidenţă că el este vinovat pentru acest lucru.

Ioniţă a fost cumpărat în ianuarie 2018 de CFR Cluj de la Astra, pentru un milion de euro, dar jucătorul de 23 de ani n-a reuşit nici până acum să confirme, deşi a avut trei antrenori. Ioniţă spune că este o situaţie neplăcută pentru el: ”Orice jucător îşi doreşte să joace mai mult, n-am venit la CFR ca să stau pe bancă. Din păcate, asta am făcut în ultima perioadă. Nu vreau doar să iau banii şi să mă antrenez”, a declarat Ioniţă la microfonul Telekom Sport.

Mijlocaşul CFR-ului explică şi motivul pentru care n-a reuşit să iasă în evidenţă la CFR Cluj, indiferent de numele antrenorului pe care l-a avut. Ioniţă recunoaşte că a avut probleme cu profesionalismul:

”Nu am fost profesionist atunci când trebuia, chiar dacă nu jucam, dar asta se întâmplă, când eşti tânăr nu conştientizezi. Eu am învăţat din greşeli, m-au învăţat şi alţii mai mari decât mine, cu experienţă mai mare, dar n-o să se mai repete şi sunt sigur că o să mă impun la CFR cât mai curând”, a mai spus Ioniţă.

Afla mai multe despre: alex ionitacfr clujliga 1concordia chiajna 

viewscnt
Articole similare