Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alex Mitriţă, înapoi la naţională după un an: ”Mă bucur că am revenit”. Ce spune de un posibil transfer în Serie A şi de duelul cu Germania

Alex Mitriţă, înapoi la naţională după un an: ”Mă bucur că am revenit”. Ce spune de un posibil transfer în Serie A şi de duelul cu Germania
Comentarii

Alex Mitriţă a revenit la echipa naţională, după o absenţă îndelungată, de aproximativ un an.

Alex Mitriţă a revenit la echipa naţională, în urma unui an în care forma sa de la club nu-l recomanda selecţionatei conduse de Rădoi. După aventura ratată din Arabia Saudită, fotbalistul deţinut de New York City FC a fost trimis împrumut la PAOK, unde, sub conducerea lui Răzvan Lucescu, şi-a redescoperit forma bună.

Revenit la echipa naţională, Mitriţă s-a declarat fericit pentru întoarcere. Atacantul a vorbit despre relaţia sa cu Răzvan Lucescu şi a prefaţat ambele meciuri ale naţionalei. În plus, întrebat dacă este de părere că s-ar putea descurca în Serie A, Mitriţă a dezvăluit că nu ştie dacă este gata pentru un transfer în Italia încă.

Alex Mitriţă, înapoi la naţională după un an

În primul rând, mă bucur că am revenit la naţională după o pauză de un an. Sunt foarte fericit, orice jucător îşi doreşte să fie la naţională. Cred că am multe de demonstrat în fotbalul european, am mai fost plecat în afara Europei şi acum mi-am dorit să îmi dau, să vin înapoi în Europa, să demonstrez că pot face la un nivel bun.

(n.r. Răzan Lucescu) M-a felicitat, mi-a spus să fiu serios, să mă antrenez cum o fac la echipa de club şi mi-a urat baftă. Am avut puţine emoţii, îmi doresc să fiu iar la naţională, am avut şi amintiri frumoase alături de naţională şi îmi doresc să am în continuare momente bune cu echipa naţională.

Echipa a îmbunătăţit jocul ofensiv, se vede un joc mai bun, o mentalite foarte bună, un stil de joc, chiar dacă este ofensiv, este în acelaşi timp şi agresiv, dar acesta este un lucru important. Fiecare meci este important, dar primul meci este cel de la Hamburg, contra Germaniei, o echipă foatre, foarte puternică, dar noi trebuie să mergem acolo să dăm totul pe teren.

Sunt jucători foarte valoroşi, dar nu pot spune că e mai valoroasă decât Italia. Este o echipă valoroasă, cu jucători care joacă la echipe de top, şi un lot foarte bun. Trebuie să intrăm cu o mentalitate foarte bună, sa intrăm încrezători, sa ascultăm ceea ce ne spune Mister la antrenament.

Cu siguranţă dacă o să parcurgem aceşti paşi, vom avea un rezultate pozitive. Fizic, de ce nu, toţi băieţii se pregătesc bine la echipa de club, când venim la naţională avem puţine zile de pregătire,de ce nu, ne putem bate cu oricine. Suporterii trebuie să fie alături de echipa naţională, avem nevoie de ei şi e un plus pentru noi.

Nu ştiu dacă aş fi pregătit de Serie A sau alt camopinat, dar cu siguranţă că la echipele la care am fost am acumulat multă experienţă, şi mental, şi fizic, şi cu siguranţă am crescut mult din acest punct de vedere. Să joci la Mondial cred că este maximum ca jucător, unde poate să joace un jucător. fiecare îşi doreşte acest lucru”, a declarat Alex Mitriţă.

Afla mai multe despre: echipa naţionalăalex mitriţăromânia 

viewscnt
Articole similare