Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alex Mitriţă şi New York City FC s-au calificat în optimile de finală din MLS. Echipa românului va înfrunta fosta campioană

Alex Mitriţă şi New York City FC s-au calificat în optimile de finală din MLS. Echipa românului va înfrunta fosta campioană
Comentarii

New York City FC s-a calificat în optimile de finală din Major League Soccer, competiţie care se desfăşoară în acest sezon într-un format inedit.

Echipele din principala ligă de fotbal din America de Nord au fost împărţite în şase grupe, urmând ca primele două locuri din fiecare grupă şi cele mai bune patru echipe de pe locul trei să se califice mai departe, în fazele eliminatorii. 

New York City FC, echipa internaţionalului român Mitriţă, a făcut parte dintr-o grupă alături de Orlando City, Philadelphia Union şi Inter Miami, echipa patronată de David Beckham. Chiar dacă a terminat pe locul trei, New York a trăit cu emoţii. S-a calificat mai departe datorită golaverajului mai bun şi a scos-o din competiţie pe rivala din oraş, New York Red Bulls, care a terminat grupa cu acelaşi număr de puncte. 

În optimile de finală, echipa lui Mitriţă va înfrunta fosta campioană din MLS, Toronto FC. 

Afla mai multe despre: alex mitritanew york city fcmls 

viewscnt
Articole similare