Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alex Morgan a născut o fetiţă: "Bebeluşul meu e super"

Alex Morgan a născut o fetiţă: "Bebeluşul meu e super"
Comentarii

Alex Morgan, care a ajutat naţionala SUA să câştige titlurile olimpice şi mondiale la fotbal feminin, a devenit pentru prima oară mamă, după ce a născut o fetiţă, relatează Reuters.

Morgan, măritată cu Servando Carrasco, ex-jucător al lui Los Angeles Galaxy, a anunţat pe Twitter că naşterea bebeluşului Charlie Elena a avut loc joi.

''Ne-a făcut să aşteptăm mai mult decât era de aşteptat, dar ar fi trebuit să ştiu că ea îşi va face drum în felul ei. Bebeluşul meu super'', a scris fosta jucătoare de fotbal care a contribuit la succesele de la Cupele Mondiale 2015 şi 2019, respectiv de la JO 2012.

Morgan plănuia să joace şi la turneul olimpic de la Tokyo, dacă reuşea să se pună la punct cu pregătirea fizică, dar amânarea Jocurilor Olimpice cu un an din cauza pandemiei de coronavirus, a ridicat presiunea de pe umerii ei.

Doar alte trei jucătoare ale naţionalei americane au devenit până acum mămici, începând cu Jessica McDonald, campioană mondială în 2019, Christie Rampone, campioană olimpică în 2008 şi 2012, şi Kate Markgraf, campioană olimpică în 2008.

Afla mai multe despre: suaalex morgan 

viewscnt
Articole similare