Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alex Paşcanu după umilinţa din partida contra Coreei de Sud: ”O lecţie de viaţă. Trebuie să uităm şi să mergem mai departe”

Alex Paşcanu după umilinţa din partida contra Coreei de Sud: ”O lecţie de viaţă. Trebuie să uităm şi să mergem mai departe”

Jocurile olimpice

Comentarii

Fundaşul Alexandru Paşcanu a vorbit despre o lecţie primită de la sud-coreeni, duminică.

România a fost învinsă, duminică, la Kashima, cu scorul de 4-0 (1-0), de Coreea de Sud, în etapa a doua a Grupei B a turneului olimpic. Tricolorii au jucat o repriză în inferioritate numerică.

"Trebuie să încercăm să ne revenim. E greu, din păcate nu ne-a ieşit nimic azi, dar mai avem un meci, trebuie să rămânem încrezători. E greu să ne revenim, dar trebuie să avem încredere că mai avem un meci şi suntem încă în competiţie. E o lecţie de viaţă, trebuie să învăţăm toţi cei care am fost pe teren şi să nu se mai întâmple aşa ceva. O să fie un meci care pe care, o să mergem acolo să câştigăm, ştim că trebuie să câştigăm şi poate, într-un fel, este mai bine că ştim că nu mai avem nimic de pierdut şi doar o victorie ne ţine în turneu. Trebuie să uităm şi să mergem mai departe, cu gândul la meciul cu Noua Zeelandă", a spus Paşcanu.

În celălalt meci al Grupei B, Honduras a învins, tot duminică, reprezentatova Noii Zeelande cu scorul de 3-2 (1-1). După două etape, clasamentul grupei este următorul: 1. Corea de Sud - 3 puncte (golaveraj +3), 2-3 Noua Zeelandă, Honduras - 3 puncte (0), România - 3 puncte (-3).

Ultima etapă a grupei va avea loc miercuri, după următorul program:

  • 11.30 - Sapporo: România - Noua Zeelandă;
  • 11.30 - Yokohama: Coreea de Sud - Honduras.

Afla mai multe despre: alex paşcanu 

viewscnt
Articole similare