Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alex Paşcanu schimbă echipa în vară. Unde va juca în sezonul următor

Alex Paşcanu schimbă echipa în vară. Unde va juca în sezonul următor

Superliga

Comentarii

Alex Paşcanu va schimba din nou echipa. În vară, împrumutul fundaşului de 22 de ani va expira şi va reveni la echipa de care aparţine, CFR Cluj.

Alexandru Paşcanu este considerat o speranţă pentru naţionala României şi fundaşul de 22 de ani începe tot mai mult să confirme. Împrumutat de CFR Cluj la Ponferradina, internaţionalul român de tineret este titular în liga a doua din Spania şi a fost integralist până acum în 27 de meciuri.

Paşcanu schimbă în vară echipa. Unde va juca în sezonul viitor

Împrumutul lui Alex Paşcanu la Ponferradina va expira în vară, când fundaşul de 22 de ani va schimba din nou echipa. Fundaşul format de Leicester va reveni la CFR Cluj, club la care s-a transferat în august 2019, dar la care n-a reuşit să se impună.

Acum, Alex Paşcanu va primi mult mai multe şanse. Şefii lui CFR Cluj sunt decişi să întinerească echipa şi vor să-l păstreze pe Alex Paşcanu în lot. Mai ales că este un jucător tânăr, de doar 22 de ani şi poate fi revândut pe o sumă importantă.

De când a semnat cu CFR Cluj, Alex Paşcanu a avut doar 5 apariţii pentru campioana României şi a schimbat două echipe în acest timp. În sezonul trecut, el a fost împrumutat la FC Voluntari şi, cum Dan Petrescu i-a transmis că nu se va baza pe el, a fost trimis să joace la Ponferradina.

Sezonul bun reuşit în liga a doua a Spaniei îi va aduce însă un loc în lotul lui CFR Cluj pentru sezonul viitor, cu şanse reale să prindă mult mai multe minute. De altfel, şi la Campionatul European de Tineret din acest an, unde a fost cu naţionala României, Alex Paşcanu a arătat mult mai multă maturitate în joc şi a demonstrat că este pregătit pentru o echipă precum CFR Cluj.

În altă ordine de idei, Alex Paşcanu va avea o vară plină. Fundaşul lui CFR Cluj şi-a trecut o clauză în contract prin care a specificat că vrea să fie lăsat să plece cu echipa naţională a României la Jocurile Olimpice. Paşcanu a fost jucător de bază la România U21 când ”tricolorii” au obţinut calificarea la Jocurile Olimpice, în urma semifinalei pe care a disputat-o cu Geramnia U21, la EURO 2019.

Afla mai multe despre: alex pascanu 

viewscnt
Articole similare