Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alex Telles are coronavirus. Brazilianul a ieşit pentru a doua oară pozitiv la testul COVID-19!

Alex Telles are coronavirus. Brazilianul a ieşit pentru a doua oară pozitiv la testul COVID-19!

Manchester United

Comentarii

Alex Telles (27 de ani) a mai fost testat pozitiv cu coronavirus în luna octombrie, iar acesta nu a mai jucat pentru Manchester United de atunci.

Ce riscă Alex Telles, dacă rămâne pozitiv cu COVID-19

Alex Telles a avut rezultat pozitiv la testul COVID-19 şi riscă să nu mai joace în următorul meci împotriva lui Uruguay alături de naţionala Braziliei, pentru calificările Campionatului Mondial.

Telles a intrat în minutul 90+6 în meciul împotriva Venezuelei, iar acesta nu mai jucase din 20 octombrie, din partida de Champions League cu United împotriva celor de la PSG.

Manchester se aşteaptă ca brazilianul să revină mai târziu în această săptămână şi testul să fie unul eronat, pentru a putea juca în partida din weekend versus West Bromwich Albion.

Fostul jucător al lui FC Porto, va fi monitorizat tot timpul pentru ca situaţia să fie una sigură, iar acesta să poată juca atât pentru echipa Naţională, cât şi pentru Manchester United.

Alex Telles a fost transferat în octombrie la United pe suma de 15 milioane de euro, iar de atunci a jucat doar un meci pentru “diavolii roşii”.

Afla mai multe despre: alex telles 

viewscnt
Articole similare