Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexa a depăşit-o pe Dinamo în clasament! Pe loc de play-off, obiectivul nu se schimbă la Călăraşi: "Trebuie să ne salvăm de la retrogradare"

Alexa a depăşit-o pe Dinamo în clasament! Pe loc de play-off, obiectivul nu se schimbă la Călăraşi: "Trebuie să ne salvăm de la retrogradare"

Superliga

Comentarii

Dunărea a ajuns pe poziţie de play-off după victoria cu Botoşani. Cu acest succes nou-promovata din Călăraşi ajunge peste Dinamo şi Viitorul, în campionat.

Dunărea nu seamănă deloc a echipă nou-promovată în acest început de sezon. Are deja 12 puncte după opt etape jucate. Totuşi optimismul este moderat la Călăraşi. 
 
"Este încă devreme. Diferenţa e mică de puncte între primele locuri şi ultimele. E strâns din punctul acesta de vedere şi două înfrângeri sau două victorii te pot coborî sau te pot ridica foarte mult. Am obţinut astăzi o victorie frumoasă şi o victorie importantă, pentru că ne aşteaptă două deplasări grele la Steaua şi la Chiajna" a spus Alexa după victoria de astăzi. 
 
"Încercăm să strângem cât mai multe puncte şi să ne salvăm de la retrogradare. Ne-am propus să terminăm turul ăsta în primele opt locuri" a dezvăluit obiectivul imediat al echipei sale Alin Dobrosavlevici. 
 
În tabăra moldovenilor e supărarea mare. Enache nu şi-a menajat fotbaliştii. 
 
Sunt dezamăgit, supărat pentru momentul defensiv, am văzut lejeritate, lipsă de responsabilitate, de implicare, nu am văzut comunicare, lucruri care ar fi trebuit sa apară în jocul nostru.
 
Cu toate că echipa sa a primit două penaltyuri, antrenorul tot nu a fost mulţumit. 
 
"Aştept să revăd şi eu faza cu Golofca, pentru că în ultima perioadă nu am văzut niciodată sau nu s-au auzit măsuri luate împotriva unor greşeli de arbitraj. Au un statut aparte arbitrii, treaba lor, să-şi analizeze activitatea" nu şi-a ascuns dezamăgirea antrenorul moldovenilor.
 

Afla mai multe despre: dunărea călăraşifc botoşanialexaenache 

viewscnt
Articole similare