Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexa explică discuţia cu Becali: ”I-am zis că voia 70-0, dar apoi cerea echipei sale să tragă de timp, să ţină de minge”

Alexa explică discuţia cu Becali: ”I-am zis că voia 70-0, dar apoi cerea echipei sale să tragă de timp, să ţină de minge”

Dunarea Calarasi

Comentarii

FCSB a învins, duminică seară, cu scorul de 2-0, echipa Dunărea Călăraşi, într-un meci din Liga I, disputat la Voluntari. Golurile au fost marcate de Man ‘8 şi Tănase ’45 (din penalty acordat pentru un fault al lui Ispas la Rusescu).

La finalul partidei, Dan Alexa, antrenorul călărăşenilor s-a declarat mulţumit de evoluţia echipei sale din partea a doua a jocului, dar regretă erorile care au condus la cele două goluri marcate de FCSB: ”Am avut o bară, două-trei ocazii de a marca. Am pus FCSB sub presiune, ceea ce mă mulţumeşte. Nu i-am lăsat să joace însă din păcate am făcut greşeli nepermise care n-au rămas nepedespite. Am avut 2-3 situaţii clare de a marca, am pus presiune pe Steaua, i-am pus mari probleme astăzi, am pus-o sub presiune. Din pacate, rezultatul este tot ce contează. Sunt suparat pentru că azi nu meritam sa pierdem”

Alexa a infirmat contactele cu Dinamo, formaţie care l-a numit deja în funcţie pe Claudiu Niculescu: ”Nu m-a căutat nimeni de la Dinamo. Mă bucur pentru Claudiu, este un fost fotbalist exponenţial pentru Dinamo. Îi doresc succes. Am spus-o şi o repet, Dinamo avea nevoie în momentul ăsta de Dan Alexa, nu Dan Alexa de Dinamo. Cred că venirea lui Claudiu va fi de bun augur pentru ei şi îi ţin pumnii” a declarat antrenorul Dunării la Telekom Sport.

Antrenorul Dunării a fost surprins discutând cu patronul FCSB, George Becali în timpul meciului. Alexa a explicat momentul: ”Discuţia a pornit de la acea declaraţie că trebuie să ne bată cu 70-0. La 2-0 i-am spus că i-a fost teamă, că cerea să tragă de timp, să ţină de minge, nu mai era de 70-0. Becali este un patron pe care îl apreciez şi care investeşte foarte mulţi bani. Ideea e că pentru 7-0 cât îşi propusese, i-a fost cam teamă azi”.

În schimb, Alexa nu se vede antrenând formaţia latifundiarului din Pipera: ”Nu mă văd acolo. Sunt foarte iubit de fanii rapidişti. Mi-ar fi greu să antrenez FCSB. Mi-ar fi greu sa ii dezamăgesc”

Lupta pentru titlu se va da în opinia antrenorului în vârstă de 38 de ani între adversara Dunării de duminică şi campioana en-titre, CFR Cluj: ”Cred că pentru titlu se vor bate CFR şi FCSB. Câteva se vor bate pentru play-off. Iar la play-out va fi nenorocire” a încheiat Alexa. 

Afla mai multe despre: dan alexafcsbdunărea călăraşigigi becali 

viewscnt
Articole similare