Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexa, la prima victorie pe banca Rapidului: ”Am controlat total meciul!” Care a fost mutarea câştigătoare în opinia tehnicianului giuleştean

Alexa, la prima victorie pe banca Rapidului: ”Am controlat total meciul!” Care a fost mutarea câştigătoare în opinia tehnicianului giuleştean

Rapid

Comentarii

UTA Arad a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de echipa Rapid, într-un meci din etapa a patra a play-off-ului Ligii a II-a, în care a condus cu 1-0.

UTA a deschis scorul prin Miculescu, în minutul 39. Rapid a răsturnat însă scorul datorită golurilor marcate de Mallo, în minutele 57 şi 78.

”Am controlat meciul de la început, ştiam că UTA este o echipă foarte bine organizată, o echipă care închide foarte bine culoarele de pasare.

Am fost inspirat cu trecerea lui Sefer în zona centrală, un jucător care a făcut diferenţa astăzi, un jucător care are foarte mult talent. Pe lângă cele două goluri, am reuşit să mai avem două, trei situaţii foarte mari. UTA sporadic a reuşit să ne mai pună probleme.

Am reuşit să obţinem o victorie care ne obligă să câştigăm cu Măgurele, o echipă foarte bună” a mărturisit Dan Alexa, la finalul meciului.

Succesul de la Arad a fost primul pentru Dan Alexa pe banca tehnică a giuleştenilor, formaţie care păstrează şanse reale la promovarea în Liga 1. El s-a contrat la finalul partidei cu fanii formaţiei gazdă.

Fotbalistul giuleştenilor, Petre Goge, s-a declarat şi el fericit după meci: ”Se pare că Dumnezeu ne răsplăteşte şi pe noi şi astăzi ne-am bucurat la final, pentru că în acest play-off credeţi-ne că fiecare dintre noi a făcut numai calcule, dacă batem, dacă fac ei egal. În final am luat cele trei puncte care ne ţin în joc. Mai avem o şansă să prindem barajul sau locul al doilea, depindem de alte echipe”

Afla mai multe despre: dan alexa 

viewscnt
Articole similare