Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexa, mesaj dur pentru MM Stoica: "A făcut tot posibilul ca eu să nu ajung acolo! De Crăciun se mai întâmplă şi minuni pentru unii!"

Alexa, mesaj dur pentru MM Stoica: "A făcut tot posibilul ca eu să nu ajung acolo! De Crăciun se mai întâmplă şi minuni pentru unii!"

FCSB

Comentarii

Dan Alexa a fost primul antrenor pe care Becali l-a chemat la negocieri după ce Nicolae Dică şi-a dat demisia din funcţia de principal al FCSB-ului.

Tehnicianul de 39 de ani al celor de la Călăraşi a mers la reşedinţa finanţatorului duminică, unde au discutat despre posibila preluare a echipei. Însă, conform lui Alexa, Mihai Stoica a avut un cuvânt important în numirea noului tehnician.

"Cât despre discuţiile despre Steaua i-am spus clar domnului Becali ca dacă vom colabora vreodată, nu voi putea lucra cu Mihai Stoica! Ştiu ce relaţie îi leagă, dar ştiu că nu a fost de acord absolut deloc ca eu să vin la Steaua! Şi a făcut tot posibilul ca eu să nu ajung acolo! De Crăciun se mai întâmplă şi minuni pentru unii... Nu vin la Steaua!

Revenind la lucruri serioase, nu s-a pus niciodată problema să eu plec imediat de la Călăraşi. Eu şi domnul Becali am dorit să ne cunoaştem, să discutăm şi să vedem dacă avem lucruri în comun. Avem foarte multe în comun şi îi mulţumesc domnului Becali. Îi urez succes atât dânsului, cât şi lui Mihai Teja, dacă va semna cu Steaua", a zis Dan Alexa pentru GSP.

 

Afla mai multe despre: dan alexamihai stoicascandalfcsb 

viewscnt
Articole similare