Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexa, supărat pe echipa sa după remiza cu Voluntari: "Am arătat rău"

Alexa, supărat pe echipa sa după remiza cu Voluntari: "Am arătat rău"

Dunarea Calarasi

Comentarii

Dunărea Călăraşi a scăpat printre degete victoria în meciul cu FC Voluntari după ce Ricardinho a egalat pentru ilfoveni în minutul 80. Alexa a fost mai degrabă nemulţumit de joc decât de rezultat.

Golul lui Mediop nu a fost suficient pentru o victorie a Dunării Călăraşi în faţa celor de la Voluntari. Alexa a fost dezamăgit după un joc mult sub aşteptări al echipei sale. 
 
"Am aratat foarte rau din foarte multe puncte de vedere, am arătat rău fizic, nu am avut prospeţime, îmi asum rezultatul de astăzi. Până la urmă este un punct câştigat, Voluntariul ne-a pus presiune, au controlat jocul, sigur n-au avut nicio situatie în afară de acea bară de la distanţă a lui Răuţă. Aveam nevoie de pauza asta, era important să terminăm cu 3 puncte, dar chiar şi aşa nu trebuia să luăm gol din fază fixă. Văd că începem să avem probleme, ceea ce noi nu aveam înainte" a spus antrenorul nou-promovatei. 
 
Dunărea e pe locul 8 în campiomnat şi chiar dacă este aproape de locurile de play-off, Alexa rămâne realist. 
 
"Obiectivul nostru e salvarea de la retrogradare, suntem o echipă cu foarte mulţi jucători care au jucat la Liga a 2-a, am arătat bine până la jocul de azi, astăzi nu meritam să câştigăm. 
Îmi cunosc foarte bine echipa, printr-o conjunctură sigur poţi să te baţi pentru play-off, dacă vom juca la fel cum am făcut-o azi vom avea probleme mari pe viitor" a încheiat Alexa. 
 

Afla mai multe despre: alexadunărea călăraşivoluntari 

viewscnt
Articole similare