Experiențe împreună.
You are here:

Alexandra Cadanţu, despre prima întâlnire cu Serena Williams: ”Am văzut-o dezbrăcată şi am rămas şocată timp de o săptămână”

Alexandra Cadanţu, despre prima întâlnire cu Serena Williams: ”Am văzut-o dezbrăcată şi am rămas şocată timp de o săptămână”galerie foto

Tenis

Comentarii

Alexandra Cadanţu spune că a fost şocată când a întâlnit-o pentru prima dată pe Serena Williams, mai ales că legendara tenismenă era goală, în vestiar.

În vârstă de 30 de ani, Alexandra Cadanţu se află în prezent pe locul 292 în clasamentul WTA. Însă cea mai bună clasare din carieră a fost locul 59 şi a avut ocazia să se întâlnească de mai multe ori cu Serena Williams. Prima astfel de întâlnire a lăsat-o plină de uimire pe Alexandra Cadanţu.

Tenismena română susţine că s-au întâlnit la un turneu important, în vestiar şi a rămas şocată de fizicul Serenei Williams. S-a întâmplat înainte ca legendara tenismenă din SUA să devină mamă:

„Prima dată când am fost la un turneu de Grand Slam şi prima amintire pe care o am de când am intrat în vestiar a fost când am văzut-o pe Serena Williams pentru prima dată în viaţa mea. Am văzut-o dezbrăcată şi am rămas şocată timp de o săptămână, fiindcă e foarte mare. E incredibil cum poate să arate, cum poate să joace şi cum poate să se mişte”, a declarat Alexandra Cadanţu pentru gsp.ro.

Autor: Mihai Dolinschi

viewscnt
Articole similare