Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandra Dulgheru, eliminată în primul tur la Laussane, Irina Bara şi Ana Bogdan, OUT în turul doi la Budapesta

Alexandra Dulgheru, eliminată în primul tur la Laussane, Irina Bara şi Ana Bogdan, OUT în turul doi la Budapesta

Tenis

Comentarii

Alexandra Dulgheru a fost eliminată încă din primul tur la turneul de la Lausanne, în timp ce Irina Bara şi Ana Bogdan au fost eliminate în cel de al doilea la Budapesta.

Alexandra Dulgheru, eliminată în primul tur la Laussane

Alexandra Dulgheru, locul 372 WTA, a fost învinsă, miercuri, în primul tur al turneului WTA de la Lausanne, cu premii de 235.238 de dolari. Sportiva a fost învinsă de jucătoarea franceză Caroline Garcia, locul 76 mondial, scor 6-2, 6-2. Meciul a durat o oră şi 10 minute. Pentru prezenţa în primul tur la Lausanne, Dulgheru va primi 3.325 de dolari şi un punct WTA.

Irina Bara şi Ana Bogdan, OUT în turul doi la Budapesta

Irina Bara, locul 119 WTA, a fost eliminată, miercuri, în turul doi al turneului de categorie WTA 250 de la Budapesta.  Jucătoarea de tenis a fost învinsă în turul doi de Olga Danilovici, din Serbia, locul 164 mondial, scor 6-4, 6-3. Meciul a durat o oră şi 38 de minute. Pentru prezenţa în turul doi, Bara va primi 3.675 de euro şi 30 de puncte WTA.

Iar Ana Bogdan, locul 98 WTA şi cap de serie numărul 5, a fost eliminată, marţi, în turul doi la Budapesta, turneu de categorie 250. Ana Bogdan a fost învinsă de sportiva ucraineană Katerina Kozlova, locul 154 WTA, scor 4-6, 6-4, 6-2. Meciul a durat două ore şi 15 minute. Pentru prezenţa în turul doi, Bogdan va primi 3.675 de euro şi 30 de puncte WTA.

Afla mai multe despre: teniswtaalexandra dulgheruana bogdanirina baratruneu wta budapestaturneu wta laussanewta 

viewscnt
Articole similare