Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandre Pato este unul dintre primii jucători de fotbal care postează imagini în timp ce primeşte vaccinul pentru COVID-19

Alexandre Pato este unul dintre primii jucători de fotbal care postează imagini în timp ce primeşte vaccinul pentru COVID-19

Fotbal

Comentarii

Conform CDC, aproximativ 106 milioane de locuitori ai Statelor Unite (32% din populaţie) au primit cel puţin o doză de vaccin şi 61 de milioane (18% din populaţie) sunt imunizaţi complet.

Brazilianul Alexandre Pato este printre primii jucători din lume imunizaţi împotriva COVID-19. Fostul star al celor de la AC Milan evoluează acum în Statele Unite pentru Orlando City. Acesta a postat un mesaj pe reţelele de socializare în care apare împreună cu soţia acestuia după ce şi-au administrat prima doză de vaccin.

"Astăzi, eu şi soţia mea ne-am făcut prima doză de vaccin. Este minunat să ştii că te aşteapă vremuri mai bune. Dacă locuieşti în Florida şi ai peste 18 ani, te poţi înregistra online pentru a te vaccina. Haideţi să trecem peste această perioadă grea împreună." a fost mesajul transmis de Pato pentru fanii americani.

Pato a marcat 63 de goluri în cele 150 de jocuri pentru AC Milan între 2007 şi 2013.

Conform CDC, aproximativ 106 milioane de locuitori ai Statelor Unite (32% din populaţie) au primit cel puţin o doză de vaccin şi 61 de milioane (18% din populaţie) sunt imunizaţi complet.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: covid-19 

viewscnt
Articole similare