Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandre Pato revine în Italia! Printre echipele care îl doresc este şi Monza, clubul patronat de Silvio Berlusconi

Alexandre Pato revine în Italia! Printre echipele care îl doresc este şi Monza, clubul patronat de Silvio Berlusconi

Serie A

Comentarii

Alexandre Pato (31 de ani) este aproape de o revenire în Italia. Genoa, Spezia şi Monza sunt echipele interesate de atacantul brazilian, care este liber de contract.

Pato este fără echipă din luna august, atunci când i-a expirat contractul cu Sao Paolo. Gazzetta dello Sport susţine că atacantul a refuzat să rămână în Brazilia pentru a reveni în Italia în acest sezon. 

  • 4.800.000 de euro este cota lui Pato, potrivit transfermarkt.com
  • Internacional Porto Alegre, AC Milan, Corinthians, Sao Paolo, Chelsea, Villarreal şi TJ Quanjian sunt echipele la care a jucat brazilianul 

El este pe lista lui Enrico Preziosi de la Genoa, dar şi Vincenzo Italiano, antrenorul celor de la Spezia, l-ar vrea pe experimentatul atacant. Pentru ambele cluburi, venirea lui Pato ar reprezenta un pas important în lupta pentru salvarea de la retrogradare. 

Surpriza vine din Serie B. După ce l-a luat pe Kevin Prince-Boateng, Monza este interesată şi de Pato. Clubul care vrea să promoveze în prima ligă italiană ar putea fi în avantaj, datorită relaţiei bune pe care o are Pato atât cu Silvio Berlusconi, cât şi cu Adriano Galliani, alături de care a lucrat la Milan. 

Pato a jucat 117 meciuri în Serie A timp de şase ani, în care a jucat la AC Milan. El a marcat 51 de goluri în campionatul italian. 

Afla mai multe despre: pato 

viewscnt
Articole similare