Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Albu a dezvăluit de ce a preferat să semneze cu Rapid: "Am avut şi alte oferte"

Alexandru Albu a dezvăluit de ce a preferat să semneze cu Rapid: "Am avut şi alte oferte"

Rapid

Comentarii

Rapid a făcut vizita medicală pentru primul sezon de Liga 1 după o pauză de şase ani. Noua achiziţie a giuleştenilor, Alexandru Albu, a fost şi el prezent.

Pe o ploaie măruntă, giuleştenii au venit în două grupe la vizita medicală. Noua achiziţie, Alexandru Albu, n-a lipsit. 50 de mii de euro le-a plătit Rapidul celor de la Chiajna pentru a-l transfera. Celălalt transfer, Claudiu Belu, nu a fost prezent.

"A fost echipa care m-a dorit cel mai mult. Doar eu ştiu cât s-au luptat cu cei de la Chiajna. Am mai avut şi alte opţiuni, dar aşa cum am ales şi anul trecut din suflet să ajung la UTA, aşa am ales şi azi. Este o echipă mare, ştim cu toţii, o echipă cu suporteri minunaţi, cred că cei mai înfocaţi de la noi din ţară. Este o provocare şi mie îmi plac provocările.

Nu sunt nici stelist, nici dinamovist, nici rapidist. Eu ţin cu echipa la care evoluez şi cred că aşa ar trebui să facă toţi jucătorii ca să poţi să pui tot sufletul pe tavă echipei. Cu Mister am vorbit. Mi se pare un tip super, chiar de treabă, în genul lui Marius Şumudică. Eu zic că o să lucram foarte bine impreună şi sper să ne facem treaba aşa cum trebuie.

În primul rând, vreau spă ajung din nou la echipa naţională, pentru că este un pas important în cariera mea şi cu noile achiziţii şi cu colegii de aici ]mi doresc să facem treabă şi să ne clasăm cât mai sus" , a spus Alexandru Albu.

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare