Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Albu, declaraţii războinice înaintea duelului cu UTA: ”Nu mi-e teamă de nimeni, nici de Messi”. Ce va face dacă va marca în poarta fostei echipe

Alexandru Albu, declaraţii războinice înaintea duelului cu UTA: ”Nu mi-e teamă de nimeni, nici de Messi”. Ce va face dacă va marca în poarta fostei echipe

Rapid

Comentarii

Alexandru Albu îşi va înfrunta fosta echipă, UTA, vineri, de la ora 21:00.

Rapid va primi vizita lui UTA Arad în a opta etapă a Ligii 1. Cele două formaţii au avut un început bun de sezon, cu giuleştenii pe poziţia secundă, iar băieţii lui Laszlo Balint pe locul trei. Astfel, duelul dintre cele două a devenit un derby între două pretendente la play-off.

Alexandru Albu îşi va înfrunta fosta echipă vinei. Mijlocaşul central a jucat pentru UTA în ultimul sezon şi a impresionat, ajungând şi la echipa naţională în urma prestaţiilor bune de la Arad. ”Tricolorul” speră la victorie în faţa fostei formaţii şi declară că nu se teme de nimic. Mai mult, Albu a dezvăluit că se va bucura dacă dă gol, indiferent de echipa pe care o înfruntă.

Alexandru Albu, declaraţii războinice înaintea duelului cu UTA

Nu va fi un meci special, nu am de ce. Îl tratez ca oricare alt meci. Nu am nimic de demonstrat la nimeni, ce am avut de demonstrat, am demonstrat când am fost acolo. Mă voi bucura şi dacă dau eu (n.r. gol) sau oricare coleg de al meu, voi sări pe acolo pe sus.

Noi mergem la victorie, dacă luăm şi un punct normal că ne vom bucura, nu foarte tare, pentru că noi vrem toate punctele, dar decât deloc. Nu mi-e teamă de nimeni, nici de Messi nu mi-e teamă. De ce mi-ar fi teamă?”, a declarat Alexandru Albu.

Afla mai multe despre: rapiduta aradalexandru alburapid uta 

viewscnt
Articole similare