Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Albu nu se aştepta ca UTA Arad să renunţe la el: „Am văzut anunţul în presă” De ce a picat, din nou, transferul la FCSB

Alexandru Albu nu se aştepta ca UTA Arad să renunţe la el: „Am văzut anunţul în presă” De ce a picat, din nou, transferul la FCSB

Superliga

Comentarii

Alexandru Albu a fost pus, ieri, împreună cu alţi jucători, pe lista jucătorilor pe care UTA Arad nu se va baza din următorul sezon.

Albu a fost complet surpris de decizia UTA-ei şi susţine că a aflat că trebuie să îşi facă bagajele din presă!

Fotbalistul era împrumutat de la Concordia Chiajna la UTA şi credea că aşa va fi şi în sezonul următor. 

„După un an şi jumătate, mi-am luat şi eu trei săptămâni de vacanţă, m-am deconectat total de fotbal şi am stat alături de familie. Apoi, zilele trecute am văzut acel anunţ în presă, care m-a surprins puţin. Nimeni de la UTA nu m-a sunat să-mi spună ceva, aşa că l-am sunat pe Bogdan (n.a. Apostu, impresarul fotbalistului) să cer lămuriri.

„Eu aş fi dorit să rămân la Arad, nu îmi place să mă plimb în fiecare an”

Iniţial, mi-a spus şi el că nu ştie nimic, dar mai apoi mi-a transmis că UTA şi Chiajna nu s-au înţeles în privinţa mea. Ştiu şi eu că suma de transfer cerută pe mine e destul de mare pentru fotbalul românesc, mă gâdeam că – poate – se poate prelungi împrumutul. Eu aş fi dorit să rămân la Arad, nu-mi place să mă plimb în fiecare an, cu atât mai mult cu cât urma un sezon cu suporteri în tribune şi aş fi vrut să simt şi eu căldura lor în timpul meciurilor.

În plus, de la UTA am ajuns să fiu convocat şi la echipa naţională, dar şi eu cred că am dat tot ce am avut mai bun pentru echipă. Asta e, UTA a fost, poate, cea mai importantă bornă din cariera mea de până cum, îi urez mult noroc în noul sezon şi cine ştie ce ne rezervă viitorul. Poate într-o zi voi reveni la Arad”, a declarat fotbalistul pentru Pro Sport. 

  • 36 de meciuri a jucat Albu în tricoul lui UTA Arad

Jucătorul a fost dorit în trecut de FCSB. Acum, când UTA l-a anunţat că nu are nevoie de el s-au reluat discuţiile însă totul a picat din cauza sumei de transfer.

 „De abia de la 1 iulie ar fi trebuit să revin la Chiajna, dar eu zic că-mi voi rezolva situaţia înainte de această dată. Am patru oferte din Liga 1, două de la echipe de play-off şi alte două de la formaţii din play-out, dar şi ceva discuţii cu formaţii din străinătate.

O să văd ce aleg, căci depind şi de ceea ce-şi doreşte Chiajna în cazul meu. Au fost din nou discuţii şi cu FCSB, însă totul a căzut când s-a ajuns la suma de transfer cerută în schimbul meu”, a declarat mijlocaşul pentru sursa citată anterior.

  • 750.000 de euro este cota lui Albu conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

 

Afla mai multe despre: uta aradalexandru albu 

viewscnt
Articole similare