Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Bourceanu a recunoscut care a fost cea mai mare greşeală a carierei sale. ”Din acel moment, cariera mea s-a terminat!”

Alexandru Bourceanu a recunoscut care a fost cea mai mare greşeală a carierei sale. ”Din acel moment, cariera mea s-a terminat!”

Fotbal

Comentarii

Alexandru Bourceanu a vorbit despre un moment care a cântărit enorm în cariera lui de fotbalist.

Alexandru Bourceanu a agăţat ghetele în cui de ceva timp, iar acum îşi doreşte să devină antrenor. Fostul fotbalist al lui Gigi Becali studiază fotbalul în Olanda de aproape 2 ani. El s-a înscris la Şcoala de antrenori pentru a obţine licenţa PRO, care durează între 6 şi 7 ani. 

Unul dintre jucătorii emblematici din istoria recentă a FCSB-ului a mărturisit care a fost una dintre deciziile neinspirate pe care le-a luat în cariera de fotbalist. Jucătorul a povestit un episod din vremea când evolua pentru Arsenal Tula, în Rusia. Fostul internaţional a spus că era foarte aproape să îşi prelungească contractul, dar din păcate pentru el, a suferit o accidentare. 

În acel moment, Alexandru Bourceanu se afla într-un moment bun al carierei de fotbalist şi fusese selectat pentru echipa campionatului din Rusia. Borceanu a evoluat pentru Arsenal Tula în perioada 2017-2018, iar după s-a transferat la Dunărea Călăraşi. Ulterior, fostul mijocaş a ajuns la Gloria Buzău, club de unde s-a retras. 

”Din acel moment, cariera mea s-a terminat!”

”În fotbal e ca în junglă, supravieţuieşte cine e mai puternic. M-am accidentat, atâta tot... Nu din vina mea, din vina nimănui! Nici nu ştiu dacă putem vorbi de vină. Pur şi simplu s-a întâmplat. În Rusia, când eram la Arsenal Tula, aveam discuţii avansate să-mi prelungesc contractul şi am avut o accidentare... Din acel moment, cariera mea s-a terminat! Şi trebuie să spun că în momentul ăla eram în echipa campionatului Rusiei, într-un moment foarte bun”, a povestit Alex Bourceanu, potrivit Gsp.

De asemenea, Alexandru Bourceanu a dezvăluit şi care a fost cel mai mare contract din punct vedere financiar pe care l-a semnat în cariera de fotbalist. 

”725.000 de euro pe zece luni (n.r.: - a încasat). Dar am făcut doar un an şi jumătate de contract. În 2015 n-am luat niciun ban, dar i-am încasat la judecată, la TAS! Eu am încheiat amiabil plecarea, multă lume spune că am greşit, dar urma Campionatul European şi speram să fiu în lot. Atunci m-am întors la FCSB pentru că aveam şanse să joc meci de meci. Am plecat şi n-am ajuns nici la Euro...

Am renunţat şi la foarte mulţi bani, deci n-am obţinut nimic! Nu mă gândeam la ce bani pierd, ci doar să ajung la echipa naţională şi să joc la Euro. Din păcate, n-am reuşit... De ce? Nu ştiu... S-a întâmplat. Au fost jucători care au fost mai buni ca mine”, a declarat Bourceanu, pentru sursa citată. 

Afla mai multe despre: fcsb-bourceanu-rusia 

viewscnt
Articole similare