Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Bourceanu vrea să devină antrenor! ”Nu-mi doresc decât să ai bulan!” Ce mesaj i-a transmis lui Mihai Pintilii

Alexandru Bourceanu vrea să devină antrenor! ”Nu-mi doresc decât să ai bulan!” Ce mesaj i-a transmis lui Mihai Pintilii

FCSB

Comentarii

Alexandru Bourceanu (39 de ani) a pus ghetele în cui la finalul anului 2019, iar acum doreşte să urmeze următorul pas.

Bourceanu a început cursurile de antrenor la începutul acestui an, iar vineri, a vizitat baza de antrenament a FCSB-ului, înainte de marele derby cu Dinamo, de duminică seară. El a vorbit în cadrul unui interviu cu Mihai Pintilii, alături de care a jucat împreună la FCSB. 

Pintilii s-a retras şi el din cariera de fotbalist şi a recunoscut că ştia de planurile lui Bourceanu, iar acesta i-a făcut o urare ”unică”.

”Nu-mi doresc decât să ai bulan ca antrenor!” 

”Noi am mai vorbit pe tema asta. Nu-mi doresc decât să ai bulan ca antrenor. Tu studiezi, tu faci multe, citeşti foarte mult, dar nu-mi doresc decât să ai noroc. Dacă nu ai, e foarte greu. Trebuie să ai şi un pic de bulan.

Eu am zis puţin, că de acolo poţi creşte. E foarte pasionat de a deveni antrenor şi îi doresc din tot sufletul să ajungă unde îşi doreşte. Dacă am fi amândoi antrenori, 100% va fi poliţie, disciplină, totul perfect”, a spus Pintilii, pentru FCSB TV.

Bourceanu a dezvăluit cum l-ar vedea el pe Pintilii ca antrenor. 

”E foarte complicat să analizezi profesia unui om înainte ca acesta să profeseze. Nu există antrenor libertin. Sunt nişte lucruri pe care jucătorii trebuie să le facă şi să îşi dorească. Disciplina nu se comentează. Nu cred că există antrenor bun libertin sau antrenor prost strict. Cred că există un set de reguli, atât scrise, cât şi nescrise, pe care antrenorii şi jucătorii trebuie să le urmeze”, a spus Bourceanu în cadrul interviului. 

Afla mai multe despre: fcsb-bourceanu-pintilii 

viewscnt
Articole similare