Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Buziuc a fost umilit de Becali şi vrea să marcheze în poarta FCSB-ului: ”Ştie toată lumea cine a făcut acea schimbare”

Alexandru Buziuc a fost umilit de Becali şi vrea să marcheze în poarta FCSB-ului: ”Ştie toată lumea cine a făcut acea schimbare”

FCSB

Comentarii

Alexandru Buziuc îşi va înfrunta fosta echipă sâmbătă şi şi-a pus în minte să înscrie în poarta lui Andrei Vlad.

Alexandru Buziuc a avut parte de o aventură scurtă la FCSB. Adus de Becali după ce impresionase la Clinceni, atacantul a fost utilizat mai des la echipa secundă şi a fost tratat execrabil de finanţatorul echipei, înainte de a fi trimis la plimbare după doar un sezon, la Mioveni.

Rareori introdus ca titular, fiind scos la pauză oricum dacă era pe teren din primul minut, Buziuc a fost umilit de Becali la un duel cu Chindia, când a intrat pe teren la pauză, dar a fost înlocuit în minutul 79. În ciuda deciziei lui Becali, Buziuc susţine că nu are resentimente faţă de FCSB şi doar vrea să îşi ajute actuala echipă sâmăbătă.

Alexandru Buziuc a fost umilit de Becali şi vrea să marcheze în poarta FCSB-ului

Cu siguranţă că e un meci special, pentru că anul trecut am evoluat acolo şi am rămas în relaţii foarte bune cu jucătorii de la FCSB. N-am marcat niciodată împotriva lor. Mi-aş dori mult şi e un sentiment frumos.

Nu intru cu gândul să îmi iau revanşa sau să plătească poliţe pentru că acolo era o situaţie diferită faţă de ce e acum la FCSB. Eram conştient cum stau lucrurile şi am plecat împăcat de acolo. Nu port pică nimănui pentru tot ce s-a întâmplat.

Probabil aveam nevoie de mai multe minute, dar aşa a fost atunci decizia. Într-adevăr m-a deranjat foarte tare şi am fost foarte supărat! Foarte tare! Eram…. dar a trecut. Am discutat şi cu colegii după şi apoi mi-am revenit. Ştie toată lumea cine a făcut schimbarea, nu e problemă (n.r. – într-un meci cu Chindia, a intrat pe teren la pauză şi a fost înlocuit în minutul 79).

Mergem să nu primim gol şi să ne închidem foarte bine, la fel ca în celelalte meciuri. Arma noastră preferată este contraatacul. Îl jucăm foarte bine şi sperăm să reuşim. Sau la fazele fixe. Ne creăm ocazii mari la fiecare meci pentru că plecăm foarte bine pe contraatac”, a declarat Alexandru Buziuc, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: alexandru buziucfcsbcs miovenifcsb mioveni 

viewscnt
Articole similare